Cinsel istismardan tutuklandı

Cinsel istismardan tutuklandı

HDP Marmara ilçe Başkanı Abdurrahman Ülkü, küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı

Marmara 2. taciz iddiası ile sarsıldı. Geçtiğimiz Eylül ayında Marmara'ya bağlı kırsal Çınarlı Mahallesi'nin 10 yıllık imamı Suphi K. A. hakkında başlatılan taciz suçlaması ile çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken aradan bir ay geçmeden ortaya çıkan yeni bir taciz-istismar olayından bukez HDP ilçe Başkanı Abdurrahman E (57) çıkarıldığı sulh ceza mahkemesince tutuklanarak ceza evine kondu.

İddiaya göre, Van ile Özalp ilçesi kırsal Gültepe nüfusuna kayıtlı Abdurrahman E (57) yaklaşık 15 yıl önce geldiği Avşa'da inşaat badana-boya işleri yapmaya başladı. HDP ile yakınlığı dolayısı ile Marmara ilçe Başkanlığına getirilen Abdurrahman E. hakkında yaşı küçük kız çocuğuna cinsel taciz ve istismarda bulunduğu gerekçesi ile Marmara Cumhuriyet savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında konut araması yapıldı.

Abdurrahman E.'nin Avşa, Deniz mahallesindeki evinde yapılan aramada ise bir adet ruhsatsız silah ile geçirildi. Abdurrahman E.  hakkında düzenlenen dosya ile birlikte sevk edildiği Marmara Sulh Ceza mahkemesi tarafından tutuklanarak Bandırma Ceza evine kapatıldı.

Marmara'da bir ay ara ile hemde kamu oyunda itibar sahibi oldukları görülen kişilerin yaşça küçük çocuklara cinsel istismar ve tacizde bulunmaları Ada'nın ruhsal kimyasını bozdu.



Anahtar Kelimeler: Cinsel istismardan tutuklandı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı