Cinayete kurbanı genç toprağa verildi.

Cinayete kurbanı genç toprağa verildi.

Gönen Denizkent`te çalıştığı lokantada bıçaklanarak öldürülen genç toprağa verildi.

Gönen Denizkent Tatil Beldesinde bir restoran’da çalışan Çağrı Turgut Baştürk (24) çıkan kavgada bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre 01 Aralık Pazar Gecesi Gönen’e bağlı Denizkent Tatil Beldesinde bir restoran’ da çalışan Çağrı Turgut Baştürk (24) çıkan kavgada bıçaklanarak cinayete kurban gitti.

Bu yaşanan üzücü olay sonrasında Plevne Mahallesinden Pati Turgut’un Torunu, Kaplıcalardan Ayrılan Ali Baştürk’ün Oğlu Semih Baştürk’ün Yeğeni Çağrı Turgut Baştürk’ün Cenazesi Bugün Öğle Namazını Müteakip Plevne Camiinden kılınan cenaze namazı sonrası Gönen şehir Mezarlığına defnedildi.

Daha birkaç yıl öncesine kadar Huzur kenti olarak anılan ve Adli konularda Türkiye ortalamasının çok aşağılarında olan Gönen’de Bu yaşanan olay sonrasında artan cinayet, adam yaralama, aile içi şiddet, uyuşturucu ticareti, hırsızlık gibi konular oldukça dikkat çekmeye başladı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay içinde Gönen Emniyeti ve Gönen Kaymakamlığının yapmış olduğu huzur toplantısında bu konular ele alınmış ve çözüm yolları için Gönen’de bulunan tüm sivil toplum örgütleri, işadamları gibi birçok kişinin katıldığı toplantıda gerekli önlemlerin alınması amacıyla gerekli çalışmaların yapılması konusunda fikir birliğine varılmıştı.

Bu toplantıdan sonra vatandaşların halen bu gibi olayların önüne geçilemediğini ve her geçen gün yenilerinin eklendiğini bu konuda yetkililerin ne gibi çalışmalar yaptığını merak ederek yapılan çalışmalar hakkında kamuoyunu aydınlatıcı bilgiler vermesi bekleniyor.

Ahmet KAMİL ILGAZLI- GÖNEN

 



eski gunler
3.02.2014 18:32:14
seni çok seviyordum ve sevmeye de devam edeceğim. seni kaybettiğimi duyunca dünyam yıkıldı. mekanın cennet olsun. her zaman kalbimde yaşacaksın

eski gunlerim
4.02.2014 20:56:17
çağrımı hiç dinlemedin beni bile işlerden uzak dur dedim sonucu kötü olur demiştim. bebeğim benim scs aşkım her zaman seveceğim seni hala öldüğüne inanamıyorum :( :( :( scs ve ben ölene dek seveceğim seni

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı