Cinayet kurbanları defnedildi.

Cinayet kurbanları defnedildi.

Edremit ilçesinde bıçakla işlenen cinayet sonucu öldürülen Karı Kocanın Cenazeleri ayrı mezarlıklara defnedildi.

Edremit ilçesi Akçay Mahallesi 332 Sokak no: 12′de ikamet ettikleri evlerinde 21 Haziran akşamı evlerinde bıçakla öldürülmüş olarak bulunan karı kocanın cenazeleri Edremit Şehir Mezarlığına, eşi ise Zeytinli Mezarlığında toprağa verildi.

Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunan Muharrem Teköz (53) oğlu ve kızının yetişemediği cenaze namazına Edremit Bayramyeri Zekeriya Camii’nde kılınan ikindi namazı sonrası akrabaları ve mahallelilerin katılımı ile Edremit Şehir Mezarlığına defnedildi.

Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülen Muharrem Teköz’ün (53) eşi Beyhan Teköz’ün (53) Müslümanlıktan çıktığı ve Hıristiyanlığı seçmesi sonucu din değiştirdiği öne sürülmesi iddiasıyla din görevlisi bulunmadan Zeytinli Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Akçay Mahallesindeki evlerinde bıçakla öldürülmüş halde bulunan Muharrem Teköz ve eşinin cinayete kurban gitmesine bir anlam veremeyen akrabaları tek dileklerinin katil veya katillerin en kısa sürede yakalanmasını istediler.ENVER DOLGUN-EDREMİT



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı