CHP'Lİ MURAT ÖZCAN: PES EDİYORUM

CHP

Bandırma Belediye Meclisinde yedek üye listesinde bulunan Murat Özcan, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütündeki aktif çalışmalarıyla tanınan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğrencisi ve Belediye Meclisinde yedek üye listesinde  olan Murat Özcan, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 “Bana siyaseti ve hayatı öğreten sevgili duayen ve siyaset mühendislerine saygılarımı sunuyorum ”diyen Özcan “Bana siyasetten de öte aile olmayı öğreten Başta Hüseyin Bahar olmak üzere tüm ekibine saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek önceki dönem CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar’a da teşekkür etti.

PES EDİYORUM!

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya ‘Pes ediyorum’ diyerek başlayan Özcan, CHP’ye üye olma amacını; siyaseti dürüst, ahlaklı, emekçi, mücadeleci, insanların haklarını savunan, kimsenin hakkını yemeyen insanlardan öğrenmek için olarak açıklayarak şöyle dedi.

ASİ İLAN EDİLMEKTEN GURURLUYUM
“Bu yazıyı hakikate ermesini hiç ummadığım bir istikbale yazıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olma amacım siyaseti; dürüst, ahlaklı, emekçi, mücadeleci, insanların haklarını savunan, kimsenin hakkını yemeyen insanlardan öğrenmek için üye oldum. Nitekim yıllarca emek verdiğim partimde bu anlamda çok insana rastladım. Onlardan çok şey öğrendim. Ben de etrafımda bulunan insanlara yeterli veya değil bir şeyler katmaya çalıştım. Sözlerimin, mücadelemin ve gençlerin verdiği emeğin her daim arkasında durdum. Büyük liderler iktidar peşinde koşmazlar, içlerinde var olduğu için liderdirler. Ben yola çıktığım tüm genç arkadaşlarımın haklarını kimseye yedirtmediğim ve bunun için asi ilan edilmemden gururluyum. Adalet ve Kalkınma Partisinde olmasına alıştığımız tüm antidemokratik durumların kendi partimde olması artık zoruma gitmeye başlamış, 2 sene öncesinde partime zarar verdiğini düşündüğüm insanların iktidarı kaybetmesiyle değişmesini umduğum düzenin daha da kötüye gitmesi ve şahsımın isteyerek veya istemeyerek buna dahil olması vicdanıma dokunan bir konu haline gelmiş, ne olursa olsun iktidarı sağlayan insanların kendi çıkarları için anti demokratik durumları partiye yaşatmalarının bu partinin bir gerçeği olduğunu anlamakta ise çok gecikmiştim. Bu özeleştirileri kendime yaparken partim adına her hangi bir şey söylemekten kaçındığımı sizlerden saklamak istemiyorum ve ben artık PES EDİYORUM!

Cumhuriyet Halk Partisinin hayatında her şeyden daha fazla değerli olduğunu söyleyen Murat Özcan: “Tek dileğim şudur: hayatımda her şeyden daha fazla değer verdiğim Cumhuriyet Halk Partisi bir gün ellerini vicdanına koyan, akşam kafasını yastığına koyduğunda vicdan azabı çekmeyen, kendi çıkarları için bizleri hiçe saymayan insanlarla iktidara gelir. İşte o zaman mazlumun hakkı mazluma teslim olur...
Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi üzülerek sizlerle paylaşıyorum” dedi.

HÜSEYİN BAHAR’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Kendisine emeği olan herkese teşekkür eden Özcan: “Bandırma siyasetinde doğrudan veya dolaylı yanımda olan büyüklerime saygılarımı sunuyorum. Bana siyaseti ve hayatı öğreten sevgili duayen ve siyaset mühendislerine saygılarımı sunuyorum. Bana siyasetten de öte aile olmayı öğreten Başta Hüseyin Bahar olmak üzere tüm ekibine saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Ve Genç yoldaşlarım.
Hiçbir zaman kendinizi ezdirmeyeceğinizi biliyorum. Sizleri seviyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: ' MURAT ÖZCAN: EDİYORUM
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli