CHP'den Ziraat Odası ziyareti

CHP

CHP ilçe Başkanı Panç, "Çiftçiler borç batağındadır. Ziraat Bankası faiz borçları silinmelidir. "

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç  ve Yönetim Kurulu Bandırma Ziraat Odasını ziyaret ederek yeni hasat döneminde  bereketli bir sezon dilediler.

İlçe Başkanı Panç, yaptığı açıklamada "Ziraat odası Türkiye‘nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. Hükümetin yaptığı yanlış politikalara karşı haklarını arayabilmelidir. Covid 19 bize bir ülkenin kendi kendine yetebilmesinin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Örneğin Rusya bu dönemde dışarı  buğday satışını durdurdu. Hatta Türkiye ‘de  de limon ihracatını azaltıldı. Onun için tarım sektörü ve çiftçiler  her yönden desteklenmelidir. Milyonlarca alan ekilmemektedir. Çünkü çiftçiler girdi maliyetlerinin yüksek  olmasından dolayı ekememektedir. Parti politikamızdan biri olan çiftçilere mazot  desteği  verilmelidir.  Çiftçiler borç batağındadır. Ziraat Bankası faiz borçları silinmelidir. Kendi kendimize yeterli duruma gelmeliyiz dışarıdan İthalata gerek kalmamalıdır." dedi. 

Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez Ziraat Odası’nın  6500 üyesi olduğunu,  buğday ve arpa rekoltelerinin çok iyi olduğunu belirterek ,fiyat oyunlarının yapılmasını istemiyoruz çiftçimizin bu sene yüzünün gülmesini istiyoruz. Bütün çabalarımız çiftçimizin daha iyi koşullarda üretim yapmasıdır.



Anahtar Kelimeler: ' Ziraat Odası ziyareti
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli