CHP'den Ankara çıkartması

CHP

Kılıçdaroğlu'na, "Ceviz Fidanı Yetiştiriciliğinde Güncel Sorunlar" adlı raporu ilettiler

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, beraberinde Ceviz Fidanı Üreticileri Kooperatif Başkanı Rafet Akar ve ceviz fidanı üreticileri ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek Dr. Selim Panç'ın emekçiler ve bilim insanları ile görüşerek hazırladığı "Ceviz Fidanı Yetiştiriciliğinde Güncel Sorunlar" adlı raporu takdim ettiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın da hazır bulunduğu ziyarette, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ceviz üreticileri ile uzun süre sohbet ederken, hazırlanan rapor için CHP Bandırma İlçe Örgütü adına Dr. Selim Panç'ı tebrik etti.

Ziyaret ve görüşmede Kemal Kılıçdaroğlu'na ceviz fidanı hediye edildikten sonra, Panç ve ceviz fidanı üreticileri milletvekillerini ziyaret ettiler.

Selim Panç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna, aşılı ceviz fidanı üreticilerinin  sorunlarını Ceviz Fidanı Üreticileri Kooperatif Başkanı Rafet Akar, Genel Başkan yardımcımız Ahmet Akın, Balıkesir Milletvekillerimiz Fikret Şahin, Ensar Aytekin ile sunduk, ceviz fidanı hediye ettik, yakın ilgilerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Emeği en yüce değer olarak gören bir partinin mensupları olarak, emekçilerin sorunlarını kendi sorunumuz olarak görmeye ve çözüm için inisiyatif almaya devam edeceğiz. Her zaman üreticimizin  yanındayız." dedi.



Anahtar Kelimeler: ' Ankara çıkartması
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı