CHP'de yeni kadın kolları başkanlığına Nazlı Canan Zivane getirildi.

CHP

CHP'de istifa eden Kadın Kolları Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu'nun yerine Nazlı Canan Zivane getirildi.

CHP'de istifa eden Kadın Kolları Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu'nun yerine Nazlı Canan Zivane getirildi.

CHP'de gerçekleşen bu değişiklik yeni Kadın kolları Başkanı Nazlı Canan Zivane  tarafından yapıldı.

   Yeni Başkan Zivane; "04.12.2022 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’ndan istifa eden Simge Gürkan Çavuşoğlu yerine, ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri tarafından seçilerek, il kadın kolları başkanlığımızın ve genel merkezimizin onayı ile 14.12.2022 tarihinde CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine seçilmiş bulunmaktayım. 

Bu vesile ile çok uzun yıllar CHP’de aktif siyaset yapmış, resmi görevlerde bulunmuş bir babanın kızı olarak içine doğduğum siyasetin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin, iktidara taşıyacak olan kadrolarında görev almaktan onur duyuyorum.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da vurguladığı gibi “hiç bir çocuğun yatağa aç girmediği, her hanesinde huzurun, bereketin, adaletin, mutluluğun olduğu, herkesin inancına, kimliğine, yaşam tarzına saygı duyulduğu, üreticinin, çiftçinin, emekçinin, emeklinin, gencin, işçinin, esnafın emeğinin karşılığını aldığı bir ülkeye yeniden kavuşuncaya dek” mücadelemiz, çalışmalarımız devam edecektir.

İstanbul Sözleşmesi’nin tekrar yürürlüğe konacağı, kadınların yüzlerinin artık güleceği, çocukların hak ettikleri kahkahalara kavuşacakları, yoksulluğu yönetmek yerine parti programımız olan Aile Destekleri Sigortası ile yoksulluğun biteceği günleri başta il ve ilçe örgütümüz olmak üzere tüm değerli yol arkadaşlarımız ile birlikte inşa edecek olmanın heyecanını yaşamaktayım. 

Sainte Pulcherie Fransız Lisesi’nde ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde aldığım eğitimin birikimlerini, liyakat çerçevesinde, ülkeme, vatanıma, Cumhuriyete, kadınlara, aydınlığı arayan herkese katkı sağlamak amacıyla kullanmayı hedeflemekteyim. Tıpkı Türkan Saylan’ın, “Her eğitimli kadının bu Cumhuriyet’e borcu var” sözünde olduğu gibi, Cumhuriyet’e ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e olan borcumu çok çalışarak yerine getireceğim.

Geleceğimiz, aydınlık yarınlarımız, kadınlarımız ve çocuklarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak büyük sorumluluk ve gurur ile çalışacağımı siz değerli basın mensuplarına ve kamuoyuna saygıyla bildiririm."  Nazlı Canan Zivane



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı