CHP’de Berke Cangül adaylığını açıkladı

CHP’de Berke Cangül adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma İlçe Örgütü Gençlik Kolları için ilk aday Berke Cangül oldu.

Cumhuriyet Halk Partisinde heyecanlı seçim süreci devam ederken Gençlik Kolları Başkanlığı için ilk adaylık açıklaması Berke Cangül’den geldi. CHP Bandırma İlçe Örgütünde aktif olarak çalışan Berke Cangül Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Adaylığı hakkında bilgi veren Cangül: “Cumhuriyet Halk Partisi üyesi her genç yönetim kademelerinde aktif olarak görev almak ister. Bu partide hiçbir genç sorumluluktan kaçmaz. Devam eden ilçe seçimleri sürecimiz ardından gelecek il başkanlığı seçimlerinde de yeni isimler, yeni yüzler göreve gelecek. Parti üyesi genç arkadaşlarımla yaptığımız görüşmeler sonucunda biz de elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Bu süreçte başkan adayı olmak istediğimi arkadaşlarımla paylaştım ve onlar da bu kararımı desteklediler. Böylece bu sürece hep beraber başladık.

GENÇLİK ODASI HERKESE AÇIK OLACAK

CHP Bandırma Gençlik Kolları Başkan Adayı Berke Cangül: “Gençlik kollarımızda uzun süredir gördüğümüz eksiklikler vardı. Gençlik kolları yalnızca belirli bir sayıda gencin çalışmasıyla sürüyordu. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi gibi büyük ve köklü bir partinin Bandırma gibi önemli bir merkezde bu kadar az sayıda gencin aktif olarak çalışması motivasyonumuzu düşürüyordu. Öncelikli hedefimiz; partimize üye olup aktif olarak çalışmayan arkadaşlarımızı partiye kazandırmak olacak. Gençlik Kolları odamız yalnızca üyelere değil şehrimizdeki tüm gençlere açık olacak. Gençlerin kitap okuyup, ders çalışabilecekleri, araştırma yapabilecekleri, odamızdaki bilgisayar ve yazıcıyı ücretsiz bir şekilde kullanabilecekleri bir ortam hazırlayacağız. Ayrıca bir dergi projemiz var. Partililerimiz fikirlerini özgürce bu dergide yazabilecekler. Dergi partimizin tüm örgütlerine gönderilecek. Böylece gençlik kolları için de bir gelir kaynağı oluşturacağız. Böylece partimizin bütçesine katkı sağlayacağız. Hem de ileriye dönük yapmak istediğimiz etkinlikler için de bir gelir kaynağı oluşturmuş olacağız.”

GENÇLİK KOLLARINA YENİ YÜZLER KAZANDIRACAĞIZ

CHP Bandırma Gençlik Kollarının üye sayısını arttırmayı hedeflediklerini vurgulayan Cangül: “Farklı alanlara ilgi duyan, bu konularda kendini geliştiren gençleri Cumhuriyet Halk Partisine üye olmaya davet edeceğiz. Partimizin gençlik kollarına yeni yüzler, yeni isimler kazandıracağız. Bandırma’daki çeşitli gençlik yapılanmalarıyla, öğrenci kulüpleriyle, derneklerle görüşüyoruz. Birçoğu destek vermeye hazır olduklarını belirttiler. CHP Gençlik Kolları bu partinin geleceğe dönük en önemli yapısıdır. Partimizin gelecekteki yönetim kadrolarını bizler oluşturacağız. Bu nedenle hepimiz partili olma sorumluluğu ile kendimizi her alanda geliştireceğiz. Yaşadığımız şehrin, yaşadığımız toplumun sorunlarına çözümler üretmeliyiz. Bunun da adresi CHP Gençlik Kollarıdır. Gençler CHP’ye CHP iktidara!

Berke Cangül kimdir?

1996 Bandırma doğumlu. Bandırma İlköğretim Okulu ve Bandırma Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümünü bitirdi. 4 yıl boyunca Bursa Tofaş Otomobil Fabrikasında çalıştı. 4 ay boyunca Acun Medya bünyesinde Dominik Cumhuriyetinde çalıştı. Atatürkçü Düşünce Derneği üyesi olan Berke Cangül, Ocak 2019’da Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu. 2019 yerel seçimleri sürecinde CHP Bandırma İlçe Örgütü Gençlik Kollarında görev aldı.

Tek yıldız dalgıç brövesine sahip olan Berke Cangül, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla da Bandırmalıların yakından tanıdığı bir isim. Cangül fotoğraf ve video alanında çalışmalar yapıyor.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli