CHP´de bayramlaşma

CHP´de bayramlaşma

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: ?Halk, Muharrem İnce´yi gönülden destekliyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanlığındaki bayramlaşmaya kalabalık bir topluluk katıldı.

İlçe Başkanı Metin Uysal´ın yanı sıra yönetim kurulunun da partililerle bayramlaşmasında Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı da son siyasal gündemi değerlendirdi.

24 Haziran´daki cumhurbaşkanlığı seçimine, biri tutuklu altı adayın katılacağına dikkati çeken Sarı, şunları söyledi:

?Bu adaylardan sadece Muharrem İnce, bir partinin genel başkanı olmaması nedeniyle diğerlerinden farklı. Muharrem Bey´in mitinglerinde gözlemim şu: Tam bir halk hareketi kendini gösteriyor. Hiçbir zorlama olmaksızın halk, gönülden bu mitinglere katılıyor. Muharrem Bey, kendisi için hiçbir beklentisi olmayan insanların umudu durumuna geldi. 24 Haziran´daki seçimi, ilk turda Muharrem İnce´nin kazanacağını düşünüyorum. Ancak ikinci tura bile kalınsa Muharrem Bey´in mutlaka cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum. İktidara dönük anket yapanlar bile bu seçimi Recep Tayyip Erdoğan´ın kazanacağını söyleyemiyor. Sürekli kandırıldığını öne süren, FETÖ´yü ve PKK´yı bu kadar büyüten, 16 yıl iktidarda bulunduğunu unutarak, ?Bugün ülkenin BEKA sorunu var´ diyebilen bir lideri, bu halk, istifa etmiş kabul etmelidir. Bu lider, cumhurbaşkanlığı seçiminde, en azından üçüncü sıraya düşmelidir.?

/resimler/2018-6/16/2002302407904.jpg

"MUTLAKA SANDIĞA GİDİN"

24 Haziran´daki parlamento seçiminde ?millet ittifakı?nın, ?cumhur ittifakı?ndan fazla oy alacağına inandığını vurgulayan Sarı, ?Ancak tüm vatandaşlarımız, mutlaka sandığa giderek oylarını kullanmalıdır? dedi.

Erdek´in cumhuriyetçi bir yapıya sahip bulunduğuna dikkati çeken Sarı, ?Bu seçimde Erdek´in, Muharrem İnce ve ?Millet ittifakı´na % 60-70 bandında oy vereceğine inanıyorum. 25 Haziran benim doğum günüm. İnanıyorum ki, 25 Haziran sabahı, hayatımın en güzel doğum gününe uyanacağım? diye konuştu.    Önder BALIKÇI

/resimler/2018-6/16/2002525377083.jpg



Anahtar Kelimeler: bayramlaşma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli