CHP Rozeti taktı

CHP Rozeti taktı

23.Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali`ne katılmak üzere Bandırma`ya gelen Kılıçdaroğlu, CHP İlçe Teşkilatı binasının açılışını yaptı. Partiye yeni katılanlara rozet taktı




23.Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali`ne katılmak üzere Bandırma`ya gelen Kılıçdaroğlu, CHP İlçe Teşkilatı binasının açılışını yaptı. Partiye yeni katılanlara rozet taktı
23. Uluslararası Bandırma Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali`ne katılmak üzere Bandırma`ya gelen Kılıçdaroğlu, Bu sabah , gece konakladığı otelden yaya olarak CHP İlçe Teşkilatı binasına geldi.
CHP ilçe teşkilatı binasının açılış kurdelasını Milletvekili Namık Havutça, Belediye başkanı Sedat Pekel ile birlikte kesen Kılıçdaroğlu, burada bir müddet partililerle sohbet ettikten sonra İlçe Başkanı metin Ok'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Daha sonra partiye yeni katılan iki kişiye rozetlerini takan Kılıçdaroğlu, bir gazetecin , Susurluk Şeker Fabrikası`nın kapatılmasıyla ilgili görüşlerini sorması üzerine, ‘'Sadece Susurluk`ta değil Van Erciş`teki fabrikanın da kapandığını, Uşak Fabrikası`nın ise kapanma tehlikesiyle karşı karşıya bulunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"Kapatacaksanız köylüye bir alternatif sunmak zorundasınız. Ne ekmeli, ne biçmeli, nereden nasıl gelir elde etmeli. `Ben kapattım; ekonomiye katkısı oldu` diye düşünülüyorsa bu doğru değil. Bir fabrikayı kapatmak doğru değil. Çalıştırmak asıl olandır. Bir fabrikanın çalışmasından orada çalışan işçiler, ürün getiren köylüler, tohumcular, bir zincir gibi birçok kişi buradan yararlanıyor. Onun için dikkat etmek gerekiyor. Maalesef şeker fabrikalarının birçoğu kapandı. Bazıları özelleştirildi, özelleştirildikten sonra arsaları rant alanı olarak kullanılarak değerlendirilemedi. Önümüzdeki en ciddi sorun bu. Tarımda fabrika bağlamında Özelleştirme çiftçinin hayat damarlarını koparıyor."
Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Sedat Pekel`e, Kuş Cenneti`nin son durumunu soran Kılıçdaroğlu, "Buraya dikilen 40 bin söğüdün barınmaya elverişli hale gelmesiyle sıkıntı ortadan kalktı. 266 türden 3 milyon kuş yeniden barındırılıyor" cevabını alması üzerine, "Manyas Kuş Cenneti öteden beri bilinen ama yok mu ediliyor diye endişe edilen bir yerdi. O endişenin ortadan kalkması sevindirici" dedi.


Salim alkazak
3.06.2012 00:19:29
Manşetteki resimlere bakıyorum, halktan hiç kimse yok. Bütün yönetim sıraya girmiş resim çektirmek için. Bu bana tuhaf geldi, ya size!

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı