CHP Körfez`de seçim start`ı verdi

CHP Körfez`de seçim start`ı verdi

CHP Zeytinli Belde Örgütü' nün düzenlediği beraberlik ve dayanışma gecesi CHP'lilerin gövde gösterisine dönüştü.




CHP Zeytinli Belde Örgütü' nün organize ettiği yemekli birlik beraberlik ve dayanışma gecesi CHP'lilerin gövde gösterisine dönüştü.



Akçay Sosyal Tesisleri' nde Zeytinli CHP Belde Örgütü' nün ev sahipliği yaptığı geceye ; CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, 22. Dönem Balıkesir Milletvekili A.Kemal Deveciler, Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Güre Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Altınoluk Belediyesi eski başkanı İsmail Aynur, Zeytinli CHP Belde Başkanı Kadir Koşma, SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, Zeytinli eski belediye başkan yardımcılığı ve il yönetm kurulu üyeliğide yapan iş adamı Mehmet Ertaş, Zeytinli eski belde başkanı Özkan Saka, Güre ADD Belde Başkanı Kerim Toprak ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl ve Edremit ilçe, Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, üyeleri ve partililer hazır bulundu.
İlk olarak kürsüye gelen Zeytinli CHP Belde Başkanı Kadir Koşma : CHP'nin Körfez'de başarılı olacağını bu gece yayılan ışıkta gördüm. Birlik beraberlik olsun istiyoruz, gün geçtikçe üye sayımız ile CHP sevgisi büyüyor. Hiçbir zaman siyasi art niyetimiz olmadı, olmayacakta. Bu gecede CHP'nin körfezimizdeki gücünü göstermek için bir araya gelen siz Sosyal Demokratlara teşekkür ediyorum” dedi.



Gecenin ev sahibi Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, Partimizin kurucusu Atatürk'ü saygı ve şükranla anıyoruz. CHP'nin bir neferi olarak sizlerle beraber olmaktan dolayı belde örgütü arkadaşlarım ile birlikte gurur duyuyoruz. CHP'nin gücünü arttırabilmek için bir tek çatı altında birleşmeliyiz. Sorun kimin Edremit İlçesine Belediye Başkanı olacağı değil, Edremit İlçesinin geleceğidir. Geçmişten gelen özlemi önümüzdeki seçimlerde son buldurarak CHP'nin bayrağını Edremit'e dikeceğiz. Çıkarsız, özveriyle partimize zafer kazandırmak için yılmadan çalışacağız.” dedi.



Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, CHP'ye gösterilen bu ilgi ve bu kalabalık başkalarının gözünü korkutuyor. CHP, bu ülkenin çimentosudur. Ülkenin bölünmesine izin vermeyeceğiz. İnadına kardeşce yaşayacağiz. Böyle gelmiş böyle gitmeyecek. Partimizi layık olduğu yere hep birlikte omuz omuza taşıyacağız. Ülke zor bir dönemden geçiyor. İnsanlar üzerine baskı kurularak korku sağlanmıştır. Edremit Belediye Başkanlığı için tek vücut olarak çalışacağız” dedi.



CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Yargıyı kendi kontrolüne alan bir Hükümet ile çalışıyoruz. Adalet öldü. CHP, Anayasa Komisyonunda olmak mecburiyetindedir. CHP Türkiye'de Demokrasiyi koruma görevini yapacaktır. Genel Başkan Yardımcımız Parti Sözcüsü Haluk Koç'un dediği gibi Partiler Mezarlığında CHP'nin adı olmadı, hiçbir zamanda olmayacak”. Günü geldiğinde asıl AK Parti o mezarlıktaki yerini alacak. Balıkesirli' nin sorunlarını takip ediyor ve iyi biliyoruz. Çok çalışarak Edremit İlçesinde CHP'nin başarısını yaşayacağız. Partimiz kimsenin değildir. Adayımızı sandık koyarak daha sonrada halka sorarak seçeceğiz. Belirlendikten sonrada hepimiz arkasında olarak Edremit'liyi Sosyal Demokrat Yönetimle tanıştıracağız” dedi.



CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş ise yaptığı konuşmada, Biz kapalı kapılar ardında konuşmuyoruz. AKP'nin son kullanma tarihi bitmiştir. Bölgemizde ve Dünyada yapılan planlar tutmamıştır. Ulus Devlet bitmiştir söylemi 6 yıldan bu yana duyulmaz olmuştur. Mikro Milliyetçilik yani her ülkede etnik gurupların desteklenmesi giderek cazibesini kaybetmiştir. ABD Orta doğudaki gücünü Güneydoğu Asyasına kaydırmaktır. Arap baharı Arap çıkmazına dönmüştür. Artık projeleri değişmiştir. AKP iktidarı duvara toslayacaktır. Ne olmuştur Panik nedir? AKP iktidarda kıblesini şaşırmıştır. Ne yapacağını şaşırmış, tükürdüğünü yalayacak bir iktidar vardır. Ne mi olacaktır.? Çok uzun olmayan tarihte AKP merkezi müze olacaktır.. Sizde bu birliği gördükten sonra başarının geleceğine inancım tamdır., hepinize çok teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Zeytinli CHP Belde Başkanlığı tarafından hazırlanan plaketler sahiplerine verildi. Haluk Koç adına plaketini Ali Kemal Deveciler aldı.

Katılımcılar, Grup Ülperen, Ümit Ülperen ve arkadaşlarının unutulmaz eserleri ile coştular ve başarı kazanmak için çok çalışmanın sözünü verdiler.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli