CHP Kadın kollarından, Hayvan Haklarına farkındalık

CHP Kadın kollarından, Hayvan Haklarına farkındalık

CHP Kadın kolları bir türlü yasalaştırılamayan hayvan hakları yasasına ilişkin farkındalık oluşturdular.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Kadın Kolları bir türlü yasalaşamayan veya yasalaştırılmayan “Hayvan Hakları Yasası”nın bir an önce çıkması hakkındaki görüşlerimizi dile getirmek için bir araya geldi.

CHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Simge Gürkan Çavuşoğlu; “Doğuştan gelen haklara sahip, hissedebilir ve duyguları olan canlılar” olan hayvanlar için (ne hikmetse) bir türlü yasalaşmayan mevzuata ait görüşlerimizi ve taleplerimizi bir araya gelerek kamuoyu ile paylaştık.
Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Kadın Kolları olarak herkesi bu taleplere sahip çıkmaya, hayvanlara yönelik sömürü, şiddet ve zulmün bir an önce son bulması için birlik olmaya davet ediyoruz. Çünkü bu yasa çıkmadıkça hayvanlara karşı yapılan her türlü istismar ve şiddet artmaya devam edecek. Bu şiddeti ve istismarı uygulayanlar da yasanın çıkmamasından güç almaya devam edecekler. Pandemi ile birlikte artan hayvan hakkı ihlallerine hep bitlikte dikkat çekip, dur demeliyiz. Bu hayatı, bu dünyayı, bu doğayı paylaştığımız canların yaşamına saygı duymak, haklarına sahip çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz."dedi.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı