CHP kadın kollarında genişletilmiş kahvaltı buluşması

CHP kadın kollarında genişletilmiş kahvaltı buluşması

CHP Balıkesir il kadın kolları bugün; kadın meclis üyeleri ve ilçe kadın kolu başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Balıkesir il kadın kolları bugün; kadın meclis üyeleri ve ilçe kadın kolu başkanlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Cumhuriyet Ev’inde, İl Başkanı Serkan Sarı, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı’nın da katıldığı kahvaltılı toplantıya, Meclis Üyeleri Canan Vardar, Halime Nalân Korkmaz, Ayşe Özkan, Sevinç Baykan Özden, Burcu Özel, Tülay Çankaya, Songül Erkeskin Kumkumoğlu, Neriman Çelik, Nimet Kalafat, Fatma Sibel Salı, Hatice Burcu Özdemir, Arzu Bıyıklı ve ilçe kadın kolu başkanları katıldı.

Kahvaltılı toplantıda yapılan çalışmalar konusunda bilgi paylaşarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

CHP’DE KADINLAR SAHAYA İNİYOR

Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı “Seçime doğru yaklaştıkça hükümet baskıcı otoriter politikalarını arttırıyor. Kadını eşiti görmeyen zihniyet bütün haklarımızı aşındırıyor. Kadınlara işsizliğin, açlığın, yokluğun reva görüldüğü, hayatlarımızı pamuk ipliğine bağlayan bu adaletsiz düzeni ilk seçimlerde değiştirmeye kararlıyız. Bundan sonra örgütlü gücümüzle sahada olacağız.  Partimizin yerelde ve genelde iktidarı için var gücümüzle çalışacağız.”

CHP’DE KADINLAR GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR.

Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hürmüz Avcı, “Bizler, Atatürk devrimleriyle kazandığımız hakların bilincinde olan kadınlar olarak demokrasi yolundaki mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyor, geriye gidişe izin vermeyeceğimizi bir kez daha yineliyor, hayatın her alanında eşit temsil hakkımız için mücadeleye devam diyoruz.”

CHP BALIKESİR İL KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞE PINAR YAHŞİ “CUMHURİYET DEĞERLERİNE BAĞLI BÜTÜN KADINLARI MÜCADELEYE KATILMAYA DAVET EDİYORUM.”

CHP Balıkesir il kadın kolları başkanı Ayşe Pınar yahşi, “Biz bu çalışmalarımızda örgütümüzün desteğini istiyoruz.  Mustafa Kemal’in aydınlık yolunda yürüyen bütün kadınları bize katılmaya davet ediyoruz. Biz kadınlar, en temel hakkımız olan özgürce yaşama hakkımızı yeniden kazanacağız!  Kadınların kazanılmış bütün haklarına göz diken bu iktidarı da en kısa zamanda sandığa gömeceğiz!”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı