CHP Kadın Kolları Ankara`da

CHP Kadın Kolları Ankara`da

CHP BANDIRMA KADIN KOLLARININ ANKARA`DA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ. PARTİ TOPLANTILARINA KATILDI GENEL BAŞKAN KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞTÜ.





CHP BANDIRMA KADIN KOLLARININ ANKARA ÇIKARMASI

CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Ankara'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

CHP Bandırma İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kola başkanlığında yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları üyeleri ile gazetecilerden oluşan heyetin Ankara'daki ilk durağı Anıtkabir oldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi ebedi istirahatgahında mozelesi önünde saygı duruşunda bulunduktan sonra Atatürk'e ait, eşya, silah ve fotoğrafların sergilendiği Atatürk Müzesi'ni gezdi.

Heyet daha sonra Ulus'ta bulunan ve Ulus`taki Birinci Eski Meclis'e 
giderek buradaki müzeyi gezdi.


Heyet daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geçerek burada CHP Balıkesir milletvekilleri Namık Havutça, Ayşe Nedret Akova ve Haluk
Ahmet Gümüş ile bir araya geldi.

Heyet 45 dakika görüşmenin ardından CHP Grubu'na katılarak CHP
Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasını dinledi.

CHP Bandırma Kadın Kolları, partililer ve gazetecilerden oluşan heyet
daha sonra CHP Balıkesir Milletvekilleri ile birlikte CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Meclis Üyeler Lokantasında milletvekilleri ile birlikte yemek yiyen CHP heyeti daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ile bir araya geldi.

Günaydın burada yaptığı konuşmada Balıkesir'in büyükşehir olması ile birlikte hedeflerinin Balıkesir'de büyükşehir belediyesini almak olduğunu söyledi.

Günaydın, Bunun için de her tarafta en az oy aldığımız yerde bile
oylarımızı yükseltmemiz gerekiyor. Bu çerçeveler içersinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Kadın kollarına ve gençlik kollarına düşen çok önemli görevler var. AKP hiç hakketmediği oyları alıyor. AKP'nin kadınlarla ilgili açılımı yok. Tam tersine Başbakan'ın ağzından ``Kadın ve erkek eşit değildir.`` sözleri çıkıyor. Bunun için kadın kollarımızın daha çok çalışması gerekiyor” dedi.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli