CHP ilçe Başkanı Panç 'tan pandemi süreci

CHP ilçe Başkanı Panç

Bu mücadelede, tüm kurumlar ve Halkın iş birliği mutlaka başarıya ulaştıracaktır.

  Türkiye ve Dünya Covid 19 pandemisi ile mücadele etmektedir. Bu mücadelede, tüm kurumlar ve Halkın iş birliği mutlaka başarıya ulaştıracaktır. Fakat bu COVİD 19 can kayıplarının yanında, çok ciddi ekonomik yıkım ve sosyal tahribata da yol açacaktır. Bunların en aza indirilmesi için Türkiye’de ulusal alanda birlik içinde iktidarıyla, muhalefetiyle, ortak akılla hareket etmek zorundayız. 
Fakat maalesef onu göremiyoruz. Türkiye’de siyaset, mücadeleyi çok üste çıkarma, bir an önce koronavirüsten kurtulmak yerine, yine tek yönlü ilerlemeye devam ediyor. Son zamanda yaşananları hatırladığımızda, CHP ve Büyükşehir Belediye Başkanları daha hızlı ve daha etkin önlem almak için tam karantinayı önerdi ancak uzun süre ciddiye alınmadı. Partili Belediyelerimiz başlatmış olduğu, zor durumda olan vatandaşlara destek için yapılan yardım kampanyaları durduruldu. Sosyal mesafeyi sıfırlattığını gördüğümüz, insanları panik ile sokağa iten gece 22:00 de ki sokağa çıkma yasağı, yaşanan tepkiler üzerine içişleri bakanının istifası ve sonrasında kabul edilmeme tiyatrosu, arkasından Bandırma’da  sokağa çıkma yasağı herkes için geçerli iken, yasak kendisi için geçerli değilmiş ve sanki  Balıkesir  Büyükşehir Belediyesinin memuru gibi davranarak, Belediye iştiraki FIRINTAŞ’ın ürünlerini dağıtan bir AKP ilçe başkanına kadar süreç kuralsız, siyasileşmiş, bilimden, ortak akıldan, uzak yönetilen olaylara şahitlik ettik. 
Bandırma da KOVİD 19’dan dolayı her alanda etkilendi, 700 den fazla işyeri kapandı. Bunun sonucunda binlerce insan işsiz kaldı. İnsanlar, hükümetten direkt kendilerine yönelik çözümler üretmesini bekliyor. 
Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma ilçe örgütü olarak bizde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizde yaşayan 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, taleplerine göre ilacından, temizliğine, gıda ihtiyaçlarına kadar destek oluyoruz, bunu giderek daha da arttıracağız. Partili ve gönüllü kadınlarımızın büyük bir özveriyle evlerinde diktikleri maskeleri esnafa, halka ulaştırıyoruz. Üretim devam ediyor bunu da yapmaya devam edeceğiz. Büyük bir özveriyle çalışan Sağlık çalışanlarına, polis, itfaiye, 112 acil, eczane gibi 24  saat hizmet veren kurumlara da kadınlarımızın evinde yaptığı kek börek vb. yiyecekleri götürerek moral aşılıyoruz. Muhtarlarımızla konuşarak, mahallelerinde ki ihtiyaç sahiplerine yönelik işbirliği yapıyoruz. Partimizin sosyal medya hesaplarını çok aktif kullanarak halkımızı koronavirüsle mücadele konusunda  bilgilendiriyoruz. Şimdi de hemşehrilerimizin  dayanışmasını daha da  arttıracak, daha da çok ihtiyaç sahiplerine ulaşabileceğimiz yeni projeler üzerinde çalışıyoruz .. Sizlere Sevgi ve saygılarımı sunuyor, sağlıkla kalmanızı temenni ediyorum. 
 
CHP BANDIRMA İLÇE BAŞKANI 
     SELİM PANÇ    



Anahtar Kelimeler: Başkanı ' pandemi süreci
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli