CHP il yönetimi Ankara`da

CHP il yönetimi Ankara`da

İl başkanı Muzaffer Mavuk genel başkan Kılıcdaroğlu`nu il kongresine davet etti





  • CHP Balıkesir İl Yönetimi Muzaffer Mavuk başkanlığında Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Mavuk, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 27 Mayıs'ta yapılacak il kongresine davet etti.
CHP İl Başkanı Muzaffer Mavuk başkanlığındaki CHP Balıkesir İl Yönetimi bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara'ya geldi. CHP genel Merkezi'nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile görüşen il yönetimi daha sonra TBMM'ne geçerek Balıkesir milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile TBMM'deki makamında görüşen İl Yönetimi, Balıkesir Kadın Kolları ve Gençlik Kolları daha sonra CHP Balıkesir Milletvekili Ayşe Nedret Akova ve CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş'e ziyarette bulundular. CHP genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ile TBMM'deki makamında görüşen CHP İl Yönetimi daha sonra CHP Grup toplantısına katıldı.


Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na Davet

CHP Balıkesir İl Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret etti. CHP İl Yönetimi ve CHP Balıkesir milletvekilleri ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu Balıkesir hakkında bilgiler aldı. İl Başkanı Muzaffer Mavuk Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu 27 Mayıs'ta yapılacak olan il kongresine davet etti.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı