CHP Gençlik kollarında Gürsoy dönemi

CHP Gençlik kollarında Gürsoy dönemi

Erdek'te, CHP Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Gürsoy getirildi.

Erdek CHP İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği geniş katılımlı Gençlik kolları ilçe divanında Başkanlığa Mehmet Gürsoy getirildi.

Erdek CHP ilçe Başkanı Metin Uysal Mahalli seçimlerden sonra gençlik kollarının yeniden yapılanma gereksinimi oluştuğunu, önümüzdeki süreçte yapılacak genel seçimler öncesi ilçe Başkanlığı olarak Gençlik ve Kadın Kolları anlamında kurumsal yapılanmayı tamamlayarak aktif çalışmalara başladıklarını söyledi.

Erdek CHP’de, Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Mehmet Gürsoy ise yaptığı açıklamada öncelikle kendisini bu göreve layık gören teşkilata teşekkür ederek; “Bugün burada Erdek CHP gençlik kolları olarak bir arada olmamız, Erdek’imize ve ülkemize olan sevdamızdandır.  CHP Gençlik kolları olarak Erdek’imizi bir bütün olarak düşündüğümüzde gerek parti olarak gerekse son genel ve mahalli seçimlerde aldığımız oy oranı ile yöremiz insanı teveccühünü partim lehinde kullanmıştır.”

“ Erdek başta ülkemiz olmak üzere, Bütünleşen Balıkesir’in en güzide yaşam merkezlerinden birisi olarak yerel yönetimimizi de arkamıza alarak Cumhuriyet Halk Partisinin hizmet bayrağını daha üst noktalara taşımaktaki inancımız, gençlik dinamizmimiz ile bütünleşerek gerçek karşılığını bulacaktır.”

“7/24 aktif olarak Kapıdağ ve adalarda yaşayan insanımızın yaşam standardını yükseltmeye yönelik çabalar gençlik kollarımızın azimli katkısı ile daha çok insanımıza ulaşacaktır.”

“Ülkemiz genelinde olduğu gibi, kentimiz ve bölgemizde de etkin kış koşulları yaşanmaktadır. Bu zor günleri el birliği ile aşarak CHP’nin ismini taşıdığı gerçek Halk’ın partisi olduğunu sözde değil özde yaşayarak en ücra köşedeki insanımıza yardım elimizi uzatmanın azmi içindeyiz.  Bu noktada bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mim. Hüseyin Sarı ve çalışma arkadaşları yanı sıra CHP Erdek ilçe Başkanlığına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”

“Erdek CHP Gençlik kolları olarak sosyal aktivitelerimiz devam edecektir.” Dedi.

 



14.01.2015 03:30:52
Tm Abi yarın Geliyorum Basvurmaya

  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı