CHP EDREMİT`TE DELEGE SEÇİMİNE HAZIRLANIYOR.

CHP EDREMİT`TE DELEGE SEÇİMİNE HAZIRLANIYOR.

Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe yönetimi üye bazında delege seçimlerine hazırlanıyor. CHP Edremit İlçe Başkanı Necmi Dönmez, Delege seçimleri sürecimiz bizim 25 Ocak tarihinde başlayıp 19 Şubat'ta da son bulacaktır” dedi.





________________________/ Enver DOLGUN - EDREMİT

Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe yönetimi üye bazında delege seçimlerine hazırlanıyor. CHP Edremit İlçe Başkanı Necmi Dönmez, Delege seçimleri sürecimiz bizim 25 Ocak tarihinde başlayıp 19 Şubat'ta da son bulacaktır” dedi.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe yönetimi parti binasında ilçe yöneticileri ile bir basın toplantısı düzenleyip üye aidatlarının ödenmesini istedi ve CHP'de listelerin askıda olduğunu ve delege seçimlerinin başladığını açıkladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe yönetimi bir basın toplantısı yaparak partinin birlik ve bütünlük içinde olduğu mesajını veren CHP Edremit İlçe Başkanı Necmi Dönmez, partilerinin tek yumruk halinde görevinin başında olduğunu bildirdi. 
Basın toplantısında basın aracılığıyla üye aidatlarını ödemeyen üyelere de bu konuda önemli bir uyarıda bulunan İlçe Başkanı Necmi Dönmez, Delege seçimleri sürecimiz bizim 25 Ocak tarihinde başlayıp 19 Şubat'ta da son bulacaktır.
Yine partimiz genel merkezinden gönderilen bir genelge ile bütün üyelerimizin seçme ve seçilme hakkını kullanabilmesi için üyenin üzerine düşen görevlerinden biri de üyelik aidatlarını yetirmesi gerekiyor.
Bu aidatlarını yatırmayan arkadaşlarımız seçme ve seçilme haklarını kullanamayacaklar.
2007 yılından bu tarafa üyelik aidatları düzenli olarak yatırılmadı.
Bundan sonraki süreçte üyelerimizin partiye destek olmaları için üye aidatlarını yatırmaları gerekiyor” dedi.
Üyelerin sorun yaşamamaları için köylerde ikamet edenlerin üye listelerini bulundukları yerlere veya belde başkanlıklarına gitmemelerini, isimlerini gösteren üyelik listelerinin Edremit ilçe binasında askıya çıkarıldığı bildiren
Başkan Dönmez, 21 Ekim 2011 tarihinde parti meclisinin aldığı karar uyarınca partimizde delege seçimleriyle başlayıp ilçe ve il kongreleri süreci başlamış bulunmaktadır.
Bu bağlamda üye listelerimiz belde başkanlıklarımızda ve ilçe binamızda askıya çıkarıldı.
17 Aralık tarihinden itibaren askıya çıkarılan üye listelerimiz yarın yani 24 Aralık Cumartesi günü askıdan indirilecektir.
Listelerde isimlerini göremeyen üyelerimiz 24 Aralık Cumartesi gününden önce ilçe binamıza gelerek itirazda bulunabilirler.
Parti içi demokrasinin en güzel yaşandığı bu seçimlerde ilçe başkanı olarak tüm partililerimizden isteğim bu süreci birlik, beraberlik içinde ayrışmadan, küsmeden ve kırılmadan geçirmemiz olmalıdır” dedi.
CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Edremit'e gelerek CHP ilçe örgütünü ziyaret etti ve delege seçimleri sürecinde herkesin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiği görüşünü bildirerek bu sürecin başarılı bir biçimde atlatılması için Edremit ilçe örgütüne başarı diledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Edremit İlçe yönetimi parti binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Edremit İl Genel Meclis Üyesi Selahattin Yay'da katıldı. 








Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı