CHP de yeni yönetim onandı

CHP de yeni yönetim onandı

CHP de Hüseyin Çeri Başkanlığında yeniden yapılanan ilçe yönetim kurulu MYK tarafından onandı.

CHP Bandırma ilçe Başkanlığında bir süredir yaşanan yönetim krizi MYK tarafından yapılan yeni görevlendirme ile sonlandı.

Bandırma İlçe Başkanlığı yeni görevlendirme nedeni ile gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni yönetim kurulunu tanıttı ve 2015 te yapılacak genel seçim stratejisini belirledi.

CHP deki basın açıklamasında tanıtılan yeni yönetim kurulunda İlçe Sekreterliğine Ömer Aksoy, İlçe Saymanlığına Serpil İlbaşı, Bilişimden sorumlu Başkan Yardımcılığına Kazım Dalkılıç, Seçim ve Hukuk İşlerinden sorumlu Başkan yardımcılığına Volkan Gözükara, Örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığına Ahmet Doğan, STK ve Meslek Odalarından sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Rafet Özcan, İlçe Eğitim sekreterliğine Çiğdem Aydınhan, Basından sorumlu yönetim kurulu üyeliğine Mehmet Atak, Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcılığına Gökhan Yankol, Yönetim kurulu üyeliklerine ise Melek Gezgin, Mehmet Hayırlı, Mehmet Çölgeçen, Münevver Gökçe, Kudret Akıncı, Bilgen Süngü, ve Cengiz Çoban getirildiler.

Bandırma CHP de yeni görevlendirme dolayısı ile hazırlanan basın toplantısında açıklama yapan İlçe Başkanı Hüseyin Çeri; “CHP de 2 aydan beri gelişen olaylar sonucu 6 arkadaşımız istifa 11 arkadaşımız yönetim anlamında yeterli olmasına rağmen genel seçim öncesi daha güçlü bir seçim propaganda çalışması yapmak için 8 yeni arkadaşımızı daha yönetim kuruluna alarak güçlü bir kadro oluşturduk, eski yönetimden iki arkadaşımızda işlerinin yoğunluğu nedeni ile görev almadı. 17 kişilik yeni yönetim kurulumuz 24 Aralık ta yapılan MYK toplantısında onaylanarak göreve getirildi. Yeni yıldan itibaren köy ve mahallelerde başlayarak seçim startını vereceğiz. Bize güvenen il ve genel merkez ile ilçe üyelerimize teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki seçimlerde 3 olan milletvekili sayımızı 4 çıkartacağımıza olan inancımız tamdır. Bundan böyle CHP deki içe dönük kavgaları, dışa dönük enerjiye dönüştürerek daha başarılı bir çalışma programı olarak gerçekleştireceğiz.”dedi.



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli