CHP Başkanı Dr. Selim Panç görevinden ayrıldı

CHP Başkanı Dr. Selim Panç görevinden ayrıldı

Parlamento yolunda görevinden ayrılma prosedürünü uygulayan Başkan Dr. Selim Panç, yaptığı açıklama ile ilçe başkanlığını bıraktı.

CHP İlçe Başkanı Dr. Selim Panç, Ankara planları gereği prosedüre göre istifa tasarrufunu kullanarak net olarak adaylık açıklaması için tarih verdi.

CHP Başkanı Dr. Selim Panç; "Bu gün Partim ve kimliğim olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde aktif olarak sürdürdüğüm Bandırma İlçe Başkanlığı görevini partili yoldaşlarıma devrederek, yeni bir yolculuğa başlıyorum.
Şehrimin çıkarlarını, kamunun çıkarlarını önceleyerek; her derdim var diyenin yoldaşı olmak, Türkiye Cumhuriyeti’nde eşi görülmemiş bu talan ve sindirme döneminde de her pankartın, her barikatın içinde olmak gayretiyle sürdürdüğüm bu görevi hayatımın en büyük onurlarından belki de en önemlisi olarak görüyorum.
Partimiz Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasal hattı doğrultusunda, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe başka bir görevle hep birlikte yürümek için adayım. Bu sebeple partimizin aday olacak İl ve İlçe Başkanları için belirttiği ve istediği dönemde bu adımı atma kararını aldım.
7 Ocak Günü, tüm yoldaşlarımı ve hemşerilerimi şimdiden Barış Manço Kültür Merkezi’ne, adaylık sürecimi paylaşmak ve değerlendirmek için bekliyorum. Kamuoyuna saygı ile duyururum.



Anahtar Kelimeler: Başkanı . Selim görevinden ayrıldı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı