CHP Bandırma örgütü, Edincik’ten başladı

CHP Bandırma örgütü, Edincik’ten başladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütü, seçim propaganda çalışmalarına Edincik’ten başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma ilçe örgütü, seçim propaganda çalışmalarına Edincik’ten başladı.

Seçim çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı, parti ilçe binasında yapıldı.

Kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı toplantıda ilk konuşmayı yapan CHP Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Atak, “Bugün, seçim çalışmalarını başlatıyoruz. Yolumuz, 2. Bandırma Vapuru’nun yoludur. Kazanma inancıyla çıktığımız bu yolda, partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yüzde 75 oyla cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz. İnançla çalışarak başaracağız ve kazanacağız” dedi.

Ardından söz verilen Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ise 6 birbirinden farklı partinin bir araya gelmesi ile kurulan “Millet İttifakı”nın imzaladıkları, 5 yılı kapsayan metninin önemine dikkati çekerek, şunları söyledi:

“Bu seçimin propaganda döneminde, 7/24 çalışarak Bandırma’nın altını üstüne getireceğiz. Kadınlarımız gündüz, bizler ise akşam seçim çalışmaları yapacağız. Yoğun bir çalışma dönemi bizleri bekliyor. Bu seçim gerçekten çok önemlidir. Çünkü sandıktan çıkacak sonuç, Türkiye’nin yine tek adamla mı, yoksa Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda mı yönetileceğini ortaya koyacaktır. 14 Mayıs’ta, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 13’üncü cumhurbaşkanımız olacağına inanıyorum.”



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı