CHP BALIKESİR İL BAŞKANI MAMUK, EDREMİT KÖRFEZİNDE”

CHP BALIKESİR İL BAŞKANI MAMUK,  EDREMİT KÖRFEZİNDE”

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Edremit Körfezinde teşekkür ziyaretlerine çıktı. Mavuk, Seçimden sonra bize destek olan beldelere ve ilçelere gerçekleştirdiğimiz bir ‘Teşekkür Ziyareti' bu” dedi.




____________________________________________/ Enver DOLGUN - EDREMİT

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Edremit Körfezinde teşekkür ziyaretlerine çıktı. Mavuk, Seçimden sonra bize destek olan beldelere ve ilçelere gerçekleştirdiğimiz bir ‘Teşekkür Ziyareti' bu” dedi.

Balıkesir'de kısa süre önce yapılan olağanüstü kongrede kendisine destek veren ilçe, belde yöneticileri ile partili belediye başkanlarına teşekkür ziyaretine” çıkan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Edremit Körfezinde ilk ziyaretini Burhaniye'nin Pelitköy Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık'ı ziyaret etti.
Bu bizim teşekkür ziyaretimiz. Olağanüstü kongrede seçildi yönetim kurulu. Seçimden sonra bize destek olan beldelere ve ilçelere gerçekleştirdiğimiz bir teşekkür ziyareti bu” diyen CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk, Arkadaşlarımız ile sohbet ettik. Başkanlarımızın il başkanlığı olarak yanlarında olduğumuzu bildirdik” dedi.
Toplantıda bir gazetecinin Edremit'in MHP'li Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın CHP'ye göz kırptığı ve bu partiye geçmek istediği yönündeki gelişmelere ne diyeceksiniz” sorusuna İl Başkanı Mavuk, Bu konu hakkında bir bilgim yok. Bir yorum yapamıyorum bu konuda. Bunu sizden duydum” yanıtını verdi.
Balıkesir'in Büyükşehir olması nedeni ile Balıkesir'in bazı mahallelerinin yanında Edremit ilçesine bağlı Altınoluk ve Akçay Beldelerinin de ilçe olması ihtimali konusundaki soruya Başkan Mamuk, Altınoluk'un ilçe olacağı yönünde bir söylenti var.
Şu anda stratejik olarak düşünürseniz Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi de dahil belli bir düşünülen bir durum var.
Yani bir ilçe yapılacağı kesin gibi ama Altınoluk mu, Akçay mı? Bu konuda bir karar verilmedi” şeklinde cevapladı.
CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk'un Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık'ı ziyaretinde CHP Burhaniye İlçe Başkanı Faruk Cenal, CHP İl ve ilçe yönelicileri de hazır bulundu.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli