CHP yine ?Sarı? dedi

CHP yine ?Sarı? dedi

CHP Erdek´te işi şansa bırakmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) MKYK ve Parti Meclisi toplantıları sonunda 31 mart yerel seçimleri için belediye başkan adaylarının belirlenmesi sürdürüldü. Buna göre Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, yeniden başkan adayı olarak gösterildi. Sarı, seçime CHP ve İYİ Parti´nin ?millet ittifakı? olarak girecek.

Sarı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, ?Erdek halkının verdiği güçle CHP´de işlem tamam! Teşekkürler Erdek, teşekkürler sayın genel başkanım?, ?Ağaçtan meyve bekliyorsan dalını, insandan sevgi bekliyorsan güvenini kırmayacaksın? ve ?Şimdi hedef, 31 Mart gecesi % 70´e ulaşmak? dedi.

Hâlen Ankara´da bulunan Sarı´nın, 29 Ocak 2019 Salı günü, saat 15.00´te, Bandırma girişinde, Banvit A.Ş. önünde karşılanacağı bildirildi.

/resimler/2019-1/27/2057233477735.jpg

         ERDEK İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ARİF DEMİR´in AÇIKLAMASI

Bu arada İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir de, sosyal medya hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı:

?İYİ Parti ile CHP arasında yapılan ittifak görüşmelerinde, Erdek ilçemizde partimizin başkan adayı çıkarmayarak CHP´nin çıkaracağı adayın ittifak adayı olarak desteklenmesi kararı alınmıştı. Bugün, CHP Genel Merkezi´nce mevcut CHP belediye başkan adayı Hüseyin Sarı, tekrar belediye başkan adayı gösterilmiştir. Genel merkezlerimizin aldığı ittifak kararı ilçemizde de uygulanarak, İYİ Parti ve CHP´nin adayı olarak Hüseyin Sarı Bey desteklenecektir. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi ileterek başarılar diliyorum.?

CHP Genel Merkezi, son MKYK ve PM toplantılarında, Ayvalık´ta mevcut belediye başkanı Rahmi Gençer ve merkez 6 Eylül ilçesinde ise Balıkesir Yeni Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Esin Balıbek´i aday gösterdi.



Anahtar Kelimeler: yine Sarı dedi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli