CHP ve STK´dan ?Zafer Bayramı? kutlaması

CHP ve STK´dan ?Zafer Bayramı? kutlaması

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü ve bazı STK´lar Cumhuriyet Meydanı´nda kutlama töreni düzenledi.

Törene Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi ve üyelerinin yanı sıra, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, önceki dönem Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Atatürkçü Düşünce Derneği, Eğitim-İŞ Sendikası, Bandırma Kent Konseyi, STK´lar ve vatandaşlar katıldı.

/resimler/2018-9/1/0226352923099.jpg

Çelenklerin Atatürk anıtına sunulmasının ardından törende ilk konuşmayı CHP Bandırma İlçe Örgütü adına İlçe Başkan Vekili Niyazi Yeloğlu yaptı. Yeloğlu ?Kendi menfaatleri uğruna ülkenin çıkarlarını ayaklar altına alanlar, bugün ülkemizdeki sıkıntının temel nedenidir. Hiç şüpheniz olmasın ki; CHP var olduğu sürece özgürlük ve bağımsızlık uğruna Kuvay-i Milliye ruhu ile emperyalist güçlere ve onların işbirlikçileriyle mücadelemiz devam edecektir? dedi.

Törende ikinci konuşmayı Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat yaptı. Polat konuşmasında ?Türk Kurtuluş Savaşı bütün mazlum uluslara güç ve umu kaynağı olmuştur. Mustafa Kemal Atatürk´ün eşsiz liderliğinde emperyalist güçlerin yenilgiye uğratılması dünya tarihinde bir ilktir. 30 Ağustos 1922 Zafer, 30 Ağustos 2018 şahlanış ve uyanıştır. Selam olsun Tek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk´e ve silah arkadaşlarına. Bayrak bizde, nöbet bizde, dava emin ellerde. Büyük Zafer Bayramı  kutlu olsun? diye konuştu. Tören ADD Gençlik Örgütünden Sinem Sarıbaş ve CHP Yönetim Kurulu üyesi  Yasemin Gedik´in Nazım Hikmet´in Kuvayi Milliye Destanı isimli eserinden bölümleri okumasıyla son buldu.



Anahtar Kelimeler: Zafer Bayramı kutlaması
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı