CHP İLÇE BAŞKANI BAHAR: KİMSEYE BORCUMUZ YOK

CHP İLÇE BAŞKANI BAHAR: KİMSEYE BORCUMUZ YOK

Bahar: Kimseye borcumuz yok, dedikoduları çıkaranların maksadı belli.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar: Kimseye borcumuz yok, dedikoduları çıkaranların maksadı belli. Biz borç yapan değil borç ödeyen bir yönetim olduk.

Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde yer alan ?Bandırma CHP´ye icra takibi iddiası´ başlıklı haber ile ilgili konuşan CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar: ?Tüm ödemelerimizin belgeleri mevcut. Kimseye bir borcumuz yok? dedi.

Son dönemde asılsız haberler ile sıkça karşılaştıklarını söyleyen Bahar: ?Bunun aslında tek bir açıklaması olabilir. Biliyorsunuz partimizin kongre takviminin açıklamasını bekliyorduk. Nitekim kısa bir süre önce de açıklandı. Bu süreçte birileri ortalığı karıştırmak için, ?çamur at, izi kalsın´ mantığı ile çeşitli söylentiler ortaya atıyor. Şunu çok açık bir şekilde ifade etmek istiyorum; CHP Bandırma İlçe Örgütünün hiçbir kişi ve kuruma borcu yoktur. Kira ödemelerimizin de diğer tüm ödemelerimizin de belgeleri elimizde mevcut. Bu söylentileri çıkaranlar, araştırmadan bu haberleri yapanlar, paylaşanlar CHP´ye ve mevcut yönetimimize zarar vermek için uğraş verenler var. Maalesef seçim süreci ilerledikçe de bu tür asılsız iddiaları sıkça görmeye devam edeceğiz? dedi.

/resimler/2019-10/2/1044455163559.jpg

BORÇ YAPAN DEĞİL BORÇ ÖDEYEN YÖNETİM OLDUK

Bahar göreve geldiklerinde bazı borçlar ile karşılaştıklarını belirterek ?Görevi aldığımızda dört aylık birikmiş kira borcumuz vardı ve onu ödedik. 2016 yılından gelen emlak vergisi vardı onu taksitlendirdik.  Elbette temsil giderleri içine giren çiçekçi ve kırtasiye gibi ödemeler de vardı. Tertemiz bir sayfa almadık ama bunların hepsini ödedik.?

/resimler/2019-10/2/1047337823098.jpg

SİYASETTE DÜRÜSTLÜK VE AHLAK TEMEL NOKTAMIZ

Siyasette dürüstlük ve ahlakın önemini vurgulayan Bahar: ?Birileri çıkıp ?ama siyaset yapıyoruz´ bahanesine sığınması en açık söylemle zavallılıktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun ?Biz dürüst ve namuslu siyaset yapıyoruz´ sözlerini hatırlatmak isterim. Bizim partimizin lideri Sayın Kılıçdaroğlu ?Dürüstlük Taahhütnamesi´ imzalayan bir kişidir.  Borcumuz olsa ?evet borcumuz var´ deriz. Mevcut yönetimimize zarar vermek isteyenlerin bu dedikodularına kimse itibar etmesin? dedi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli