CHP, İl Kadın Kollarından teşekkür ziyareti

CHP, İl Kadın Kollarından teşekkür ziyareti

CHP İl Kadın kolları, koordinasyona önem veriyor.

/resimler/2017-6/1/1737136693633.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Balıkesir İl Kadın kolları Başkanı Sabriye Yiğit ve yönetim kurulu arkadaşları, 16 Nisan Referandum çalışmaları ardından seçimde aktif görev alan ilçe kadın kollarını tek tek ziyaret ederek teşekkür ediyor.

Başkan Yiğit, Balıkesir´in Güney Marmara ilçeleri susurluk, Bandırma, Erdek ve Gönen ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinin Erdek durağında Erdek Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Topsakal ve yönetim kurulu arkadaşları tarafından karşılandı.

Erdek´teki buluşmada amaç ve hedeflerini açıklayan CHP Balıkesir İl kadın Kolları Başkanı Sabriye Yiğit, Meydana gelen Halikopter kazası ile 13 Kahramanı yüreklerine gömmenin tarifsiz acısı ile gerçekleştirdikleri teşekkür ve nezaket ziyaretlerinin çok amaçlı olduğunu söyledi.

/resimler/2017-6/1/1744189852067.jpg

Başkan Yiğit, özellikle günümüz kadınlarının sadece ev ve ailesi ile sınırlı kalan yaşam sınırlarını aşmaları gerektiğini, öncelikle yaşadıkları çevre olmak üzere, İlini, İlçesini ve Ülkesini yönetenleri iyi analiz etmeleri gerektiğine değindi.

Yiğit, Kadının olmadığı hiçbir alanın başarı şansı olmadığını, her başarılı erkeğin ardında nasıl bir kadın olması gerekiyorsa, ülkesinde huzur ve güvenle yaşamakta kadınların en doğal hakkı olduğunu söyledi.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli