Çevre İçin Elele

Çevre İçin Elele

Balıkesir Atatürk parkında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdiler

AK Parti İl gençlik kolları Başkanı M. Zahid Bayram´ın önderliğinde il Yönetimi AK Çevre için Harekete Geç projesi kapsamında Balıkesir Atatürk parkında çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

/resimler/2018-9/12/2311286917147.jpg
Çevre ve doğa temizliğine duyarlılık oluşturmak adına "AKgençlik çevre hareketi ?´sloganıyla 81 i de eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinliğe Ak Parti İl başkanı Hasan Demiraslan , Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu nun yanı sıra Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı da katılım sağladı. Balıkesir halkının uğrak noktalarından birisi olan Atatürk parkında gerçekleşen etkinlikte Parkın içine atılan pet şişe, naylon poşet, cam, şişe ve karton toplayan katılımcılar, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için vatandaşların daha duyarlı olmaları gerektiğini dile getirdiler.

/resimler/2018-9/12/2311479886245.jpg
Yaklaşık 2 saat süren ve çevrede bulunan duyarlı vatandaşlarında katıldığı etkinlike çevredeki vatandaşlar tarafından takdir topladı.
Çevreyi temiz tutmak ve kullanan vatandaşlara örnek olmak için bu etkinliği tüm teşkilatlarda eş zamanlı olarak Düzenlediklerini söyleyen İl gençlik kolları başkanı Bayram, bu işi geleneksel hale getireceklerini belirterek, şunları kaydetti:
Etkinlikte Daha yaşanabilir kentler ideali altında teşkilatımız ,belediyelerimiz ve aramızda bulunan konuklarımız ile caddelerde, parklarda, sahil kıyılarında tüm yurttaşlarımızla bir araya gelerek bu farkındalkk hareketimizi kentlerimizi çöplerden arındırarak başlatıyoruz.
Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinciyle birlikte doğaya olan saygımızıarttırmayı gaye edindik.Çünkü bu bir yaşam konusudur.
Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız.Kendimiz kadar yaratılanlara saygı duymamız bunu gerektirir.
Bu vesile ile öncelikle aramızda bulunan tüm misafirlerimize ve etkinliğimize katkı sunan herkese teşekkürü borç biliriz.
Ve son olaak tüm insanlığa daha temiz güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz". Dedi.

/resimler/2018-9/12/2312224266101.jpg



Anahtar Kelimeler: Çevre İçin Elele
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli