Cesur yürek İyi'ler de İl kongresi heyecanı

Cesur yürek İyi

29 Ocak Pazar günü yapılacak İYİ Parti Balıkesir İl kongresi öncesi adaylar teşkilatta nabız yokluyor.

İYİ Parti Balıkesir il başkanlığı genel kurulu için son haftaya girildi. 29 Ocak Pazar günü saat 12.00 de AVLU Kültür Merkezi, Fatih salonda gerçekleşecek kongrede başkanlık yarışı Sezai Duman ile Hasan Fehmi Yörük arasında geçecek.

İYİ Parti il Başkan adaylarından Eczacı Hasan Fehmi Yörük bu akşam ekibi ile birlikte Bandırma'ya gelerek Santral kültür merkezinde düzenlenen toplantıda Bandırma delegasyonuna kendisini ve listesinde yer alan isimleri tanıttı.

İYİ Parti İl Başkan Adayı Hasan Fehmi Yörük, kendisini anlatan bir görsel sunumu ardından teşkilat içinde dünden bugüne bulunduğu görevleri anlatarak, uzlaşmacı kimliği ile İYİ Parti'yi tüm ilçe teşkilatları ile birlikte iktidara taşıyacak performansa sahip bir ekip oluşturduğunu, Pazar günü yapılacak 3. İl kongresinde göreve seçildiği takdirde demokratik temayüllere riayet ederek hizmet üreteceğini söyledi.

İYİ Parti Bandırma İlçe Başkanı Necmi Sert ise pazar günü göreve talip olan 2 başkan adayında teşkilatın içinden çıkmış Mümtaz şahsiyetler olduklarını, önemli olan pazar günü yapılacak il başkanlığı seçiminde kaybeden tarafın olmaması, olduğunu açıkladı.

İYİ Parti il kongresinde delegelerin demokratik hakları ve özgür iradelerini kullanarak gidecekleri sandıktan çıkacak Başkan'ın hizmetinde olacaklarını söyledi.

Necmi Sert, Medeni cesaretlerini göstererek il yönetimine talip olan her iki adayı da kutladığını vurgulayarak, “Bu akşam Sayın Hasan Fehmi Yörük ve ekibini dinledik, yarım akşam da Sezai Duman gelecek. Bandırma Delegelerimiz her iki adayı dinledikten sonra oluşacak fikirlerini pazar günü sandığa yansıtacaklar.” dedi.



Anahtar Kelimeler: Cesur yürek ' kongresi heyecanı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı