Cenazeye katılan vali Arslan kabirlere toprak attı.

Cenazeye katılan vali Arslan kabirlere toprak attı.

Balıkesir valisi Yılmaz Arslan Trafik kazası sonrası Savaştepe yolunda hayatını kaybeden öğrencilerin cenazelerine katıldı. Kaza ile ilgili soruşturmayı yakından takip ettiğini, söyledi.




Önceki gün Balıkesir Savaşpete karayolu üzerinde Öğrenci servisinin geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybeden öğrencilerin Madenmezarı köyündeki cenazelerine katılan vali Yılmaz Arslan kabirlere toprak attı.

Balıkesir Valisi Yılmaz ARSLAN, Savaştepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasıyla ilgili açıklama yaparak çok acı bir olay yaşandığını, kazanın hem hukuki hem idari olarak soruşturulduğunu ifade etti.
Savaştepe`nin Madenmezarı Köyündeki cenazeye katılmak üzere ilçeye giden Vali Yılmaz ARSLAN, Kovukyurt köyü ile Sarıbeyler beldesi arasında meydana gelen trafik kazasının gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulundu. 
Köydeki cenazeye Balıkesir Valisi Yılmaz ARSLAN, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan SERCAN, Savaştepe Kaymakamı Ahmet KARAKAYA, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim AYDIN, İl Sağlık Müdürü Hasan YILMAZ, İl Müftüsü Turgut AÇARİ, Savaştepe Belediye Başkanı Turgay YÜKSEL, Sarıbeyler Belediye Başkanı Lütfi ARSLAN, çocukların aileleri ile kazadan yaralı kurtulan öğrenciler, okul müdürü ve öğretmenler ile çok sayıda köylü vatandaş katıldı. 
Köy mezarlığında toprağa verilen çocukların cenazesine katılan Balıkesir Valisi Yılmaz ARSLAN, ölen çocukların aileleri ile görüşüp başsağlığı diledi. Kazanın son derece üzücü ve acı olduğunu ifade eden Valimiz Yılmaz ARSLAN, Balıkesir ve Savaştepe olarak gerçekten acı bir olay yaşadık. Sarıbeyler beldesine çocukları götüren servis aracının kaza yapması sonucu 3 tane yavrumuzu maalesef kaybettik. Yaralılar var. Yaralılarla ilgili ciddi bir sıkıntı olmadığını öğrendik. Konunun hem adli yönü, hem idari yönü şu anda tetkik ediliyor. Ben bu çocukların öncelikle annelerine, babalarına, yakınlarına sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. İnşallah benzeri bir kazayı bir daha ne biz ne de başkası yaşamaz diye ümit ediyorum” dedi.





Kaza mahallinde bizzat incelemede bulundu,




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı