Çeltik tarlada kaldı

Çeltik tarlada kaldı

Şampiyonluk mücadelesi veren Gündoğan Çeltik, Misakça karşısında 3-1 lik galibiyeti koruyamadı.






Şampiyonluk
mücadelesi veren Gündoğan Çeltik Misakça karşısında 3-1 lik galibiyeti koruyamadı.


2.Amatör Küme'nin iddialı ekibi Gündoğan Çeltikspor kazandığını sandığı anda Misakça'ya teslim oldu 3-3.

2.Amatör Küme'de Şampiyonluk parolası ile lige başlayan Gündoğan Çeltikspor Bandırma Sanayi Arena da oynadığı Misakçaspor karşılaşmasında kazandığı 3 puan'ı son anda bıraktı.

Gündoğan Çeltikspor spor adına yaşanan olumsuzluklar nedeni ile az kalsın sahadan puansız ayrılıyordu.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Fatih Varna *** Emrah Aztekin *** Ercan Akdeniz ***

Misakçaspor: Ömer ** Süreyya *** Ahmet *** Alican *** İbrahim **( Oğuz*) Uğur** Volkan Varnalı**(Murat*) Volkan Taş **(Ahmet*) Süleyman* Saim** Selçuk***(Oğuz*)

Antrenör: Basri Yerli

Gündoğan Çeltikspor: Caner ** Ahmet ** Selim***(Cihan**) Faruk ** Mehmet** Hakan** İsmail*** Fatih**(Fahrettin**)Gürkan** Hasan** Ekrem****

Antrenör:
Soner Çetin


Kırmızı kartlar: Dk.65 Selçuk, Dk. 88 Oğuz (Misakça) Dk.89 Ahmet (Gündoğan)

Goller: Dk. 46 Selçuk, Dk.83-85 Süreyya (Misakça) Dk.54 Gürkan, Dk.70-75 Ekrem (Gündoğan)

2. Amatör Kümede Şampiyonluk mücadelesi veren Gündoğan Çeltikspor bugün Bandırma'da 2 puan'ı adeta armağan etti.

85 dakikalık oyun içinde kendisine yakışan liderlik mücadelesini, tribündeki taraftarı ile süsleyen Gündoğan Çeltikspor farklı skor'un sarhoşluğu içinde hem 2 puan verdi, hem de 89 dakikada Ahmet'in yediği kırmızı kartla sisteme teslim oldu.

Liğde oynadığı 2 maç aldığı 4 puanla hedefine kilitlenen Gündoğan Çeltikspor uzun bir aradan sonra Bandırma deplasmanında zirve mücadelesini taçlandırmak istedi.

Kendinden önce oynanan 2 Gönen maçı nedeni ile yeterli taraftar desteğini arkasında bulan Çeltik ilk devresi golsüz sona eren karşılaşmanın ilk dakikalarında Selçuk'un ayağından yediği gole rağmen moralini bozmayarak sürdürdüğü mücadelesinde önce Gürkan ardından ise Ekrem`in son derece akılcı golleri ile yakaladığı 3-1 lik üstünlüğü koruyamadı.

Gündoğan Çeltik fark beklediği karşılaşmadan az kalsın mağlubiyetle ayrılıyordu.

Karşılaşmada attığı gol ile Misakçaspor'u 1-0 öne geçiren Selçuk 65 dakikada çirt sarı kart ile oyun dışı kalması Gündoğan için önemli bir faktördü.

Ancak kırmızı beyazlı ekip 54 dakikada Gürkan ile beraberliği sağlaması, 70 ve 75 dakikalarda günün adamı Ekrem ile 3-1 öne geçmesine rağmen bu avantajı iyi kullanamaması demorolize olmasına denen oldu.

Yenilgiyi kabullenen Misakça'nın rahar oyunu iki kontra topla 2 dakikada 2  gol bulması oyun içindeki dengeleri bozdu ve karşılaşmanın geri kalan son 5 dakikası içinde maça siniri hakim olan sahip oldu.

Misakçaspor`da Selçuk`un ardından 88 dakikada kırmızı kart gören Oğuz'dan sonra 9 kişiye karşı mücadele eden Gündoğan'ın psikolojik mücadelede varlığını koyamaması 2 puan kaybına neden oldu.

Ard arda gelen Misakça golleri eşitliği sağlarken, Gündoğan oyun disiplininden koptu ve yan hakem Emrah Aztekin'in uyarısı ile sağ bek Ahmet'in kırmızı kart görmesi, bardağın taşıran son damla oldu.

Özellikle Ahmet'in sportmenlik dışı davranışı tribünleri de  içine alan bir olumsuzlukla taşkınlığı had safhaya taşıdı ve kendisi ile birlikte Teknik Direktör ….. oyun alanı dışına çıkması ile kalmayıp tribünden saha içine yapılan taşlı ve sözlü saldırılar sonucu güvenlik güçleri duruma müdahale etmek zorunda kaldı.

Futbol ve spor adına Bandırma'da Tuzakçaspor karşılaşması ardından son 2 sezondur ilk kez yaşanan olaylar Futbol'a gölge düşürdü.

Mizakçaspor- Gündoğan Çeltikspor`un Bandırma daki mücadelesinde 90 dakika sona ererken skor tabelası 3-3`ü gösteriyordu.

Futbol adına ise 90 dakikalık başa baş bir mücadele skor adınada tahammülsüzlük vardı.





cihan_
25.03.2013 17:46:09
birşey yanlış ifade edilmiş taraftar gönen macından kalan degil tümü gündoganlı ! ,

tribün
25.03.2013 18:06:26
gündoğan çeltikspor geçen sezon sarıköy de oynanan gündoğançeltikspor-avşaspor maçında olaylara sebeb veren gündoğanspor dan AHMET idi, şimdi gene AHMET olayların çıkmasına sebeb oldu. bir kişi bir kulubun geleceğini oynayamaz. zaten balıkesir askf gerekeni yapacaktır...

Ahmet Çıtak
25.03.2013 18:59:38
BU SEZON OLMAZ SA BAŞKA SEZON OLUR AMAÇ KÖYDE FUTBOLU BENİMSETMEK OLMALI NE GÜZEL GÜNDOĞAN GİBİ BİR KÖYDE FUTBOL TAKIMI, BİLİYORSUNUZ SENEYE GÖNEN İN MAHALLESİ OLACAKLAR İMKANLAR ARTACAK BENCE AZ DAHA SAKİN OLMALILAR.

TACİ SÖNMEZ
25.03.2013 19:01:49
Gündoğanlı arkadaşlar hedefe kilitlenmiş ancak yanıldıkları futbol 3 neticeli bir oyun. içinde hepsi var bunu sindirecekler yoksa tüm emekleri boşa gider. yazık olur.

SONER
25.03.2013 21:50:50
gecen sene avşa macında avsa taraftarı küfür etmiş ve olaylar yasanmıstı bu sene ise musakca 15 numarası aynı sekilde küfür etti yine olay oldu adam gibi gelene kapımız açık gündoğan çeltik spor

*talha
26.03.2013 20:07:32
*gecensenekı olayların yasanmasının ahmetle bır alakası yoktu avsalı bır kac taraftarın kufur etmesı sonucu olay cıktı yanlıs yorum yapmayalım

tribün
27.03.2013 00:17:56
geçen sezon olayları (gündoğan çeltik-avşaspor) maçta kimin çıkardığı herkez biliyor, ama olayları büyümesine tek sebeb AHMET tir. bunu herkez biliyor.....

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false