Çelikspor`da inceleme yapıldı

Çelikspor`da inceleme yapıldı

Takım Maçta iken soyunma odalarına giren hırsız, futbolcuların eşyalarını çalmıştı.

Korozman`daki Çelikspor soyunma odalarında meydana gelen hırsızlık olayı sarı kırmızılı kulüp`te deprem etkisi yaptı.

Beklenmedik bir anda hırsıza hazırlıksız yakalanan Çelikspor`lu futbolcular başta cep telefonları ve ceplerindeki tüm paralarının çalınması, bazı oyuncuların esnaf olması nedeni ile aynı zamanda iş telefonu olarak kullandıkları telefonlarının çalınması, bazı futbolcuların ise ceplerinde okul taksitlerinin bulunması yaşanan krizi dahada arttırdı.

Çelikspor`lu oyuncular yaşanan olay karşısında bu akşam bir araya gelerek Çelikspor`dan ayrılma kararı alacakları belirtildi.

Yaşanan olaydan sonra kendilerine yardımcı olunmadığı iddiasında bulunan Çelikspor`lu futbolcular takımla ilişkilerini kesmek istediklerini açıklarken, yönetim adına konuşan genel kaptan Özdemir Tanır, Çelikspor yönetminin şu şekilde bir araya gelmesinin mümkün olmadığını, ancak Emniyet müdürlüğüne yapılan şikayet sonrası gereken inceleme ve araştırmanın sürdüğünü, polisin hırsızı bulmak adına elinden geleni yaptığını söyledi.



adnan canarslan
24.12.2013 20:10:25
iyileri edincik spora bekliyoruz.herşeye garanti veriyoruz.

trübin
24.12.2013 21:30:29
Çelikspor yönetim kurulu hemen istifa etmeli, sen daha tesisine sahip çıkamıyorsun, bu saatten sonra oyuncusuna nasıl sahip çıkacaktır.

  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı