Çelikspor 3-1 Sarıköyspor

Çelikspor 3-1 Sarıköyspor

Bandırma deplasmanında, Çelikspor'u aşan Sarıköy, Kaleci Mehmet Kokola'yı aşamadı.

Çelikspor 3-1 Sarıköyspor

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Onur Yoldaş *** Buğra Topçu*** Metin Çalışkan***

Çelikspor; Mehmet Kokola ***** Melih *** Ceyhun *** Kadir ***(Melih**) Erkan *** Rıdvan***(Teyfik **) Görkem **** Mert*** Ufuk**** Cenk*** (Erdi**) Sonkan***

Antrenör: Sebahattin Aydın- Ayhan Sezer

Sarıköyspor; Erbil ** Atakan ** Erol **(K. Mustafa**) Murat Fırat** İsmail** Tolga** Murat Uçak **(Hasan**) Yasin*** Murat Arslan** Sinan**(Aslan**) İlhan**

Antrenör: Erşan Karpuzoğlu

Goller: Dk.36 Yasin (Sarıköy) Dk.52 Ufuk, Dk.83 Teyfik Can, Dk.Cenk (Çelikspor)

1.Amatör kümenin iki ezeli rakibi Çelikspor ile Sarıköyspor’un Bandırma Sanayi arenadaki mücadelesini ev sahibi Çelikspor farklı kazandı 3-1

Sarıköyspor’un hızlı başladığı karşılaşmada, Çelik savunması zor anlar yaşadı. 24. Dakikada Sarıköy santraforu Murat Arslan’ın penaltı noktasında topla buluştuğu anda ayaklarına kapanan kaleci Mehmet Kokola’nın pozisyonunu hakem Onur Yoldaş penaltı kararı ile cezalandırdı.

Uzun süren itirazlar sonucu penaltı vuruşunu Tolga Diken kullandı. Günün başarılı eldiveni Mehmet Kokola kedi çevikliğinde sıçradı ve sağ tarafına yönelen topu sektirmeden yakalamayı başardı.

Mehmet Kokola’nın bu hareketi Çelikspor’a büyük moral oldu. Ancak rüzlarla birlikte oynayan Sarıköy’ün ataklarından dur durak yoktu.

Nitekim karşılaşmanın 36. Dakikasında Yasin Kutlu ceza alanı içinde önüne düşen topu röveşata ile Çelik ağlarına gönderirken kaleci Mehmet Kokola’nın yapacağı bir şey yoktu.

İlk 45 dakikası 1-0 konuk ekip Sarıköy’ün üstünlüğü ile kapanan karşılaşmada, Çelikspor ikinci yarıya hızlı başladı.

52. dakikada Ufuk, 83. Dakikada Teyfik Can ile 2-1 öne geçen Çelikspor perdeyi 90. Dakikada Cenk ile kapattı. 3-1

 



Nihat Bakırcı
20.10.2014 00:19:39
Helal olsun kokolaya . Celikspor cok kotu oynuyoruz en az 3 takviye lazim defansa. Kaleci kahraman oluyorsa takimncok pozisyon verdigi icindir. Ama su da bir gercek Kokola da bu ligin en iyi kalecisi.

EMRE FİLİZ
25.10.2014 18:34:11
Kokola varsa sorun yok.

  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli