Çelebi serinletti

Çelebi serinletti

KPS sınavlarında terleyenler adaylar sahile indiklerinde Liman Çelebi söndürme dok`ları tarafından serinletildiler








Son yılların en sıcak yazının yaşandığı bölgemizde insanlar küçük bir gölgeye sığınmak için büyük çaba sarf ederken başta Bandırma Belediyesi olmak üzere çevre ilçe ve belde belediyeleri de sık sık arasöz ile cadde ve sokaklarını ıslatarak vatandaşına serinlik vermişti.

Geçtiğimiz hafta başında başlayan güz yağmurları Biga ve Sarıköy beldesinde olağan dışı miktara ulaşarak afete neden olsada aradan geçen 5 günlük fark hava sıcaklığında yeniden yükselmeye neden oldu.

Bugün 26 dereceyi bulan sıcaklık Erdek ve Tatlısu da vatandaşın denize girerek serinlemesine neden olurken Bandırma`ya sınav için konuk olan yüzlerce KPS adayı sınavdan sonra çıktıkları sahil gezintisinde Liman Söndürmelerin sürprizi ile karşılaştılar.

Sıkıcı sınav stresinden kurtulmak için sahile inen KPS adayları Çelebi Liman Söndürme dokları tarafından fıskıye ile serinlediler.

Liman dokların fıskıye tatbikatı ayni zamanda liman içinde olta sallayan amatör balıkçılarında çok hoşuna gitti.
Bir çok kimse Fıskıyelerin önünde resim çektirme kuyruğuna girdi.












mirsad
25.09.2012 00:47:20
çelebiyide banvitide kınıyorum.para kazanmak uğruna leş gibi kokan eti kayış gibi olan o anguslar yüzünden koskoca güzelim şehri leş gibi kokutuyorlar...bravoo..bu işi başka yollardan çözmeliler..bandırma b..k kokuyor b.k

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false