Çelebi Bandırma Limanı’ndan eğitime katkı

Çelebi Bandırma Limanı’ndan eğitime katkı

Cumhuriyet İlkokulu’na kütüphane kazandırıldı, çok amaçlı salon yeniden düzenlendi

Bandırma’nın en çok öğrenciye sahip ilkokulu olan Cumhuriyet İlkokulu’na yeni kazandırılan kütüphane ile yeniden düzenlenen çok amaçlı spor salonunun açılışı gerçekleştirildi. Okula, kütüphaneyi ve çok amaçlı salonu Çelebi Bandırma Limanı’nı işleten “Çelebi Port” kazandırdı.

1440 öğrencisi, öğretmenlerle birlikte 62 personeli bulunan ilkokulda önce kütüphanenin açılış töreni gerçekleştirildi. Buradaki açılış kurdelasını Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan ve Çelebi Bandırma Limanı Genel Müdürü Mehmet Akif Ersoy birlikte kestiler. Törende konuşan Kaymakam Yazar, “2017 yılından bu yana kentimizdeki okulların fiziki yapılarını iyileştirmeye çalışmanın yanı sıra okullara kütüphane yapımına da önem veriyoruz. Bugün, burada 11. kütüphanemizi açıyoruz. Bu arada okullarımızın kütüphanelerini de yeni kitaplarla takviye ederek, ‘zenginleştirilmiş kütüphane’ projemizi de sürdürüyoruz. Bandırma’ya son dönemlerde 4 okul yaptık. Bunun sonucunda, okullarımızda artık kalabalık sınıflar olmayacak. Cumhuriyet İlkokulu’na yeni kütüphane kazandırdığı ve çok amaçlı salonu yeniden düzenlediği için Çelebi Holding’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Kaymakam Yazar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Çelebi Bandırma Limanı Genel Müdürü Mehmet Akif Ersoy ve açılışa katılan diğer konuklar, öğrencilerle birlikte bir süre kitap okudular.

Daha sonra yeni ses, ışık sistemleri, perdeleri ve boyasıyla yeniden düzenlenen çok amaçlı salonun açılışı gerçekleştirildi.   ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false