Çayağazı ile Ballıpınar köylerini içme suyu sorunu çözüldü

Çayağazı ile Ballıpınar köylerini içme suyu sorunu çözüldü

Erdek`im iki ücra köyü yeni yapılan depolar ile susuzluğa veda etti.

Erdek, Çayağzı ve Ballıpınar köylerinde kısa süre önce tamamlanarak hizmete giren su depolarında incelemelerde bulunan Kaymakam İsmail Kaygısız katkıda bulunanlara telşekkür etti.

Beraberindeki ilgenel meclisi üyeleri ile birlikte Çayağzı köyüne giden Kaymakam İsmail Kagısız yeni yapılan su depolarında incelemelerde bulundu. 

Köy muhtarı Muammer Kaypak tarafından bilgilendirilen Kaymakam İsmail Kaygısız, inceledikten sonra çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

   Daha sonra Ballıpınar köyüne geçen Kaymakam İsmail Kaygısız ve beraberindekiler  Ballıpınar`da yeni yapılan ve hizmete giren su deposunu yerinde incelediler.

Ballıpınar Köyü muhtarı Hasan Aşıcı tarafından bilgilendirilen Kaymakam İsmail Kaygısız ve beraberindekiler  köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet ettikten sonra köyden ayrıldılar.

  Çayağzı ve Ballıpınar köyleri ziyaretleri hakkında bilgi veren Kaymakam İsmail Kaygısız, “Yeni yapılan ve hizmete giren su depolarını yerinde gördük. Köy Muhtarlarımız, bu yeni tesislerle iki köyümüzün vatandaşına daha sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti verebilecekler. Yapılan hizmetlerin hepsi köylülerimiz içindir. Ayrıca su depolarımızın projesini, estetik olarak çizen özel idare teknik personeline de teşekkür ediyorum. Köye gelen yabancılar, su depolarımızı yazlık ev zannediyorlar. Su depoları köylümüze hayırlı olsun" diyerek duygularını ifade etti.

 

 



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli