Çatıdan düşen genç hayatını kaybetti.

Çatıdan düşen genç hayatını kaybetti.

Marmara-Saraylardaki iş kazasında onarmak için çıktığı çatıdan düşen genç hayatını kaybetti.

Kaza bu sabah Marmara ilçesi, Saraylar beldesi Ocaklar sahasında bulunan Cemali Aksoy’a ait Mermer fabrikasında meydana geldi.

İşletme sahibi Cemali Aksoy’un kiraya verdiği işletmede tadilat çalışması yapan kiracısı Sabri Yayla ve kardeşleri, çatı onarımı için Bursa’dan anlaştığı onarım grubu bu sabah işe başlamıştı ki acı olayla her şey alt üst oldu.

Onarım ekibinin genç elemanı Kurtuluş Sefil (25) çıktığı çatının güneşten gevremiş plastik eternit’ine basınca fabrikanın çatısında aşağıya düştü.

Çevredekilerin yetişmesi ve müdahalesine rağmen yaşama tutunamayan Kurtuluş Sefil (25)’in cenazesi Marmara Hükümet tabipliğinin tespiti ve ilçe Cumhuriyet savcılığının talimatı ile kesin ölüm raporu tanzimi için Bursa adli tıp kurumuna sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Ordu Gölköy nüfusuna kayıtlı, Gölköy çok programlı lisesinde ve Tirebolu Mehmet Bayrak Meslek Yüksek Okulunda Bilgisayar programcılığı, mezunu olan Kurtuluş Sefil (25) mesleki branşında iş imkânı olmadığı için oluşturulan inşaat tadilat grubu içinde günlük yevmiye işlerine gidiyordu.



Anahtar Kelimeler: Çatıdan düşen hayatını kaybetti.
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu