Canavardan yeni yıl mesaisi 1 ölü 4 yaralı.

Canavardan yeni yıl mesaisi 1 ölü 4 yaralı.

Banka Güvenlik görevlisi genç adam trafik kurbanı oldu.






____________________________/ Zeki KARADENİZ 

Canavardan yeni yıl mesaisi 1 ölü 4 yaralı. 
Trafik canavarı, özel gün, ay ve yıl tanımıyor. 2011`in bitmesine ramak kala yeni yıl coşkusunu yaşamak isteyen genç bir adam Bandırma Gönen karayolu 8. Km. Edincik çevresinde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Kaza Çanakkale ili Bayramiç ilçesi Halk Bankası güvenlik görevlisi Serkan Gündüz (23) idaresindeki 06 BH 6433 plaka sayılı araç Gönen istikametinden Bandırma istikametine gelirken yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon`u kırınca meydana geldi.

Saat 10.45 sularında Beraberinde dört arkadaşı bulunan sürücü Serkan Gündüz havanın yağışlı, Yolunda kaygan olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmak sureti ile bölünmüş yolun karşı yönüne geçti.

O anda Bandırma dan Gönen`e gitmekte olan Balıkesir Polis okulu Emniyet müdürlerinden Hasan San idaresindeki 10 U 9139 plaka sayılı özel araçla kafa kafaya çarpıştı.

Şiddetli takla ve çarpma sonucu 06 BH 6433 plaka sayılı otomobil sürücüsü Bayramiç Halk Bankası Güvenlik görevlisi Serkan Gündüz (23) kaldırıldığı Bandırma devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

İki araçta bulunan diğer yaralılar ise ayakta tedavi gördü. 




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı