Canan Saner: “Dünyada Erdek gibi güzel kent yok”

Canan Saner: “Dünyada Erdek gibi güzel kent yok”

Sosyal medya fenomeni, Erdek’in kültür elçilerinden Canan Saner, “Birçok ülkeyi gezdim.

Sosyal medya fenomeni, Erdek’in kültür elçilerinden Canan Saner, “Birçok ülkeyi gezdim. Erdek gibi güzel bir turizm ilçesi yok. Ancak Erdek, bu avantajını kullanamıyor” dedi.

Eski Erdek turizmini özlediğini vurgulayan Saner, “Turizmimizi yıllardır çeşitlendirip uzatamadık. İşte Zeytinliada gibi bir değerden yıllardır yararlanamıyoruz. Gezdiğim tüm ülkelerdeki turistik kentler tertemiz. Erdek çok daha temiz olmalı” değerlendirmesinde bulundu.

Erdek’in artık sert siyasi çekişmelerden kurtularak mutlu ve huzurlu bir ortama kavuşmasını dileyen Saner, “Erdek’i çok seviyorum. Erdek hepimizin” diye konuştu.    ÖNDER BALIKÇI



Asuman Türel
9.03.2024 12:59:06
Canan hanım kutluyorum sizi röportaj harika birşey hariç orada rahatsız edici bir inşaat gürültüsü var yürüye yürüye dibine kadar geldiniz olacak iş değil başka yer mi bulamadınız

Abdullah Feray
9.03.2024 16:50:23
Erdek halkı bu kafayla giderseErdek' i çöp götürmesi gayet normal. Artı olarak esnafınızın gelen yabanciya çifte fiyat uygulaması da, asık suratlı ve turist müşteriyi azarlaması da Erdek turizmi' nin eksi yönde gelişmesi kaçınılmazdır. Hele ki Narlı köyü esnafları' nın çifte fiyat uygulamada üzerine yok.

Telat Durmuş
9.03.2024 17:00:23
Erdek ocaklar da ikamet ediyorum, bende ocaklar da detaylı alt yapısı na. İhtiyaç var foseptik kuyular ile bağlantı yolu çözüm arıyor o zaman haliyle yollar Bozok, yağmur suyu drenaj yok zeytin bahçesi drenaj lari açılmadığı için seller oluyor.

Anahtar Kelimeler: Canan Saner: “Dünyada Erdek güzel
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı