"Çanakkale geçilmez"

"MİNNETTARIZ! " tabloları bir bir asıldı

Bandırma Belediyesi, ADD Bandırma şubesi, Şehit ve Gazi Derneği Bandırma Temsilciliği işbirliği ile 17 kırsalmahalle şehitleri için hazırlanan "Minnettarız"  tabloları şehitler haftasında bir bir duvarlardaki yerlerini aldı.

Çanakkale Şavaşlarında Şehit olan 325 Bandırmalı kahramanımızı anmak için Bandırma Belediyesi öncülüğünde; ADD Bandırma Şubesi ve Şehit ve Gazi Derneği Bandırma Temsilciliği işbirliği ile 17 kırsal mahalle için hazırlanan "Minnettarız"  anı tabloları muhtarlıklara teslim edilmeye başlandı.

17 Kırsal Mahalle muhtarları "Minnettarız" projesine olumlu görüşlerini dile getirirken. Çanakkale Savaşlarında Şehit düşen kahramanların torunları ile bir araya gelme fırsatı bulundu.

Ziyaret edilen kırsal mahallelerde köy halkı ile sohbet edildi. Doğruca ile başlayan ziyaretler, Yeni Sığırcı, Kirazlı, Akçapınar, Yeni Ziraatli, Ömerli, Erikli ve Kayacık Mahallelerini kapsadı. Organizasyon ekibi ziyarette bulundukları mahallelerde gördükleri yakın ilgi ve desteklerden dolayı muhtarlara, köy halkına teşekkür ettiler.

Minnettarız ekibi, "Bandırma Kuvayi Milliyenin öncü şehridir, Ulusal Kurtuluş Savaşında Son Mücadelenin yapıldığı şehirdir ayrıca Çanakkale Savaşlarında da cephe arkası hastane ve lojistik merkezi olarak önemli görevler üstlenmiş kahraman halkı ilede bizzat savaşlara katılmış şehirdir."

"ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!" diyerek 106 yıllık şanlı tarihimizin 18 Mart zafer haftası, şehitler gününde böylesine anlamlı ziyaretlerde bulundukları mahallelerde şanlı tarihimizi bir kez daha tarihin tozlu raflarında değil, ziyarette bulundukları mahalle sakinlerinin gözlerinde bıraktıkları pırıltı ile paylaştılar.



Anahtar Kelimeler: "Çanakkale geçilmez"
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı