Çamlar kurudu

Çamlar kurudu

Yetki kargaşası, sorumlulukları öteliyor. Bandırma Belediyesin'den Büyükşehir'e bırakılan sahil bandı, dolgu alanı içimde bulunan Şehit Mehmet Kutlu oyun bahçesinde 2 sahil çamı kurudu

Yetki kargaşası, sorumlulukları öteliyor. Bandırma Belediyesin'den Büyükşehir'e bırakılan sahil bandı, dolgu alanı içimde bulunan Şehit Mehmet Kutlu oyun bahçesinde 2 sahil çamı kurudu.

Büyükşehir belediyesine statüsüne geçilmesi ile birlikte, sahil dolgu alanlarının tasarruf hakkına sahip olan Büyükşehir, dolgu alanında faaliyet gösteren işletmelerin kira artışı ve ödemelerin düzenli yapılmasına olan hassasiyeti, çevre düzenlemesine vermiyor.

2014 yılından itibaren mevcut hudut ve sınırları belirleyen noktalara yerleştirilen Büyükşehir tabeleları, tabela ile sınırlı kalmaktan öte geçmedi. Cumhuriyet alanı deniz yönünde bulunan ve 2 girişi olan Şehit Mehmet Kutlu çocuk parkının, Şehir kulübü yönündeki girişin iki tarafından bulunan yakşalık 15 er yıllık sahil çamı bakımsızlıklatn göz göre, göre kurudu.

Çocuk oyun bahçesini kullanan veliler, Büyükşehir tarafından oyun bahçesinin zeminine döşenen kautçuk kaplamanın satıh'taki düzensizliğin ise çocukların kösteklenerek düşmesine neden olduğu noktasında şikayet ve serzenişler var.



Anahtar Kelimeler: Çamlar kurudu
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı