Büyükşehir dudak ısırtıyor

Büyükşehir dudak ısırtıyor

Büyükşehir'in Erdek'e yönelik çalışmaları amacını aştı, sokak ve caddeler dururken, bağ-bahçe-dam yoları asfaltlanıyor.

2014 mahalli seçimleri ile birlikte yürürlüğe giren Büyükşehir uygulaması, ilk bir yıl izleme ve gözlem süresi ile geçerken sonraki yıllarda AK Belediyelere yönelik çalışmalar merakla izlenmiştir.

2023 Haziranında yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri için partili partisiz ayırt etmeksizin alan çalışmasını öne çıkartan Büyükşehir özellikle Turizm kenlerinde öne çıkan proje abartısı ile dikkat çekmeye başladı.

Yaklaşık 2 dönemlik Büyükşehir yapılanmasının geride kaldığı Balıkesir'de, çıraklık, kalfalık derken Ustalık dönemi için 3. beşlıklık süreye talip olan AK Belediyecilik Ayvalık, Edremit ve Burhaniye'nin dışında Erdek'te hayata geçirdiği projeleriyle dikkat çekmeye başladı.

Büyükşehir, Erdek'te hizmet çıtasını okadat yüksetti ki, görenlerin hayretler içinde kalmasına neden oldu. Tatil kenti Erdek'in yaz sezonu için tozdan kurtulması adına başlatılan asfaltlama çalışmaları öncelikle ana caddeler ele alınmak üzere start alırken, zaman zaman bu güzergah'ın dışına taşarak imar'da olmayan bağ-bahçe-ahır yollarının soğuk asfalt ile asfaltlandığı görüldü.

Erdek küçükyer, asfaltlama çalışmalarının plan doğrultusunda yapılması gerekirken, plan dışına çıkılarak daha, bayıra, bahçeye dökülen asfaltlar haklı olarak bu yolları kullacak imtiyazlı kişilerin kim? olduğu merak konusu!.. 

Erdek'te Bağ-Bahçe-Ahır yollarını asfaltlayan Büyükşehir ne hikmetse, Bandırma Erdek karayolu Düzler mevkiinde, Köken villaları önünde bulunan kasisleri bir türlü onaramadı. Hergün binlerce aracın geçtiği Düzler kamplar yolunda yaz başında başlayan onarım çalışmaları Köken villaları önünde bir kaç kez tadilat görmesine rağmen dökülen asfaltın her defasında sökülmesi, asfalt çalışma gurubunun da çaresiz kalmasına neden oldu.



Okan Gürler
9.08.2022 01:41:51
Erdek den önce bagfas duzler arasını bitirmeye yardımcı olsun Büyükşehir.. Erdekten Bandırma ya pazar günü 2 saatte zor geldik.

Anahtar Kelimeler: Büyükşehir dudak ısırtıyor
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı