Büyükşehir araçlarından şikâyet

Büyükşehir araçlarından şikâyet

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’da ulaşım ağına soktuğu toplu taşıma araçlarından şikâyetler sürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Bandırma’da ulaşım ağına soktuğu toplu taşıma araçlarından şikâyetler sürüyor. Konu, Bandırma Belediye Meclisi’nin aralık ayı olağan toplantısına da gündem dışı konuşmalarla gelirken, tartışmalar yaşandı.

Söz alan CHP Grup Sözcüsü Av. Merve Polat, şunları söyledi:

“Büyükşehir’in bu araçları çok küçük. Vatandaşlar, araç içinde çok sıkışık bir ortamda kalıyorlar. Bu arada araçlar çok dolu olduğundan, duraklarda vatandaşlar çok bekliyorlar. Araçlarda güvenli değiller. Üstelik bu araçların Bandırma’ya girmesinde UKOME kararı da yok. Yani bilimsel değil ve ‘Ben yaptım, oldu’ diyen bir anlayışla yaşama geçirilen bu keyfi uygulama ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırmayı cezalandırıyor. Bandırmalıların güvenli ve kontrollü ulaşım hakkı gasp ediliyor. Bu konuda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hakkında hukuki mücadele başlatacağız.”

AK Parti Bandırma Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Zeynep Özgün ise Polat’a şu yanıtı verdi:

“Bu araçlardan şikâyetler bize de geliyor. Aksayan bir şey olursa düzeltilir. Ancak Merve Hanım’ın, Büyükşehir’in Bandırmayı cezalandırdığını öne sürmesini hiç hoş karşılamıyorum. Bu proje düzeltilebilir ve hataları giderilebilir. Yeter ki iyi niyetli olunsun.”



ismail eren
6.12.2023 14:15:15
ARACI PLANYANLARA ÇOK YAZIK.. AYNI YERDEN İNİLİP BİNİLİRMİ. TAMAM PLANYALAR HATA YAPTI BU ARAÇLAR ALINIP KULLANILIRMI. İNSANA SAYGISIZLIK. KIŞ GELDİ BÜTÜN BULAŞIÇI HASTALIKLARI TAVAN YAPTIRMAK İÇİN ARAÇLAR İDEAL. BU ARAÇLARI KULLANACAKSANIZ AYAKTA YOLCU ALMAYIP HER BEŞ DAKİKADA RİNGE ÇIKACAKSINIZ. YOKSA BU İNSANLARA YAZIK.

Çağdaş goknur
6.12.2023 21:48:33
Üniversite öğrencilerinin otobüs çilesi ne zaman bitecek yoğunluk yüzünden yağmurda beklemek zorunda kalan öğrencilerin otobüs çilesi ne zaman bitecek yoğun olan otobüslerin sayısı çoğaltılması gerek insanlar balık istifi gibi üst üste seyahat ediyor ouniversite öğrencilerinin araçları ayrı olmali balik li

Arızalı
6.12.2023 23:54:05
cehape'yi ve gidişatını hiç sevmeyen AKP'nin çoğu icraatını destekleyen biri olarak cezalandırma konusunda merve hanıma katılıyorum yiğidi öldür hakkını yeme merve kardeşim haklı kusura bakma Mehmet DOĞAN bazı konularda pasif kalıyosun...!

Metemete
7.12.2023 07:56:37
Bu araçların alımında ve teklifi getireninde bu araçlar üzerinden belediyenin parasını böyle ran adı altında ceplerini doldurmuşlardir insan akli selim düşünür ukameye sormaya gerek yoktur ben yaptım oldu mantığı yeterlidir deyim insana verdiği değeri ortaya koyan zihniyetin icraatidir bunlar burdan ulaşım daire başkanı ve ekibinden rant saglamişlardir

Yakup BAŞARAN
7.12.2023 13:41:16
Art niyetli yaklaşımlarla Bandırma bir yere varamaz. Araçlar hakkında konuşanlar araçlara daha bir kez olsun binmemişlerdir. Araçlar kısa mesafede iş görecek özelliklerde. Aşağıda yorumlardan birinde haklı olarak 5 dk ring olması gerek diyordu bir arkadaş, katılıyorum. Şehirlerarası seyahat etmiyoruz gideceğimiz maksimum 20 dk mesafe. Fiyatlar konusunda bir ayarlama yapılabilir. Sonuçta halk için kurulan şirketler halka hizmet etmeli, para kazanacağız diye bir derdi olmamalı. Av. Merve Hanım hukuki mücadele diyor, artık bir alışkanlık haline geldi herşeyi mahkemeye taşımak. Bence Avukat hanım otobüslerle uğraşacağına Bandırmanın alt yapısını yollarını yapmakla yükümlü ister Büyükşehir, ister ilçe belediyesi olsun bunları halletmek için çaba gösterelim. Amaç Bandırmaya hizmet ise tabi.

Ali katırcı
7.12.2023 17:08:18
Bandırmaya resmen ceza vermisler CHP meclis üyesine katılıyorum....sanırım yine rant var neden araçları değiştirdiler avrupa gibi ülkelerde ve diğer ülkelerde 40 yıllık toplu taşıt araçlarını hala kullaniyorlar

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı