Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi

Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi

Ziraat Bank Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi

Türkiye´nin büyük bankalarından birisi olan Ziraat Bankası vermiş olduğu krediler ile oldukça dikkat çekiyor. Hayvancılık ile uğraşan kişilere ise Ziraat Bankası Büyük baş Süt Hayvancılığı Kredisi ile işletmesini büyütmek isteyen ya da işletmesini yenilemek isteyenlere fırsat veriyor. İşletmeleriniz Ziraat ile Büyüyor sloganı ile yola çıkan Ziraat Bankası 2016 yılının başlarında da ses getirmeyi başardı. Bu yazımızda Ziraat Bank Büyükbaş Süt Hayvancılığı kredisi detaylarını bir inceleyelim.

Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi Genel Bilgileri

Ziraat Bankası vermiş olduğu kredileri her zaman iki ana başlık altında toplamıştı. Ziraat Bank Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi de bu konu dikkatimizi çekiyor. Yatırımcılar için ve işletme sahipleri için iki tür kredi imkânı sunuyor Ziraat Bankası.

Yatırımcılar İçin Kredi İmkânı

Ziraat Bankası yatırımcılara belirli başlı başlıklar altında bu krediyi sunuyor.

1-)  Türk vet Kayıt Sistemi´ne kaydedilmiş kültür ırkı veya melezi, en fazla 48 aylık ve en az 1 doğum yapmış büyük baş hayvan alımında. Burada ki Büyükbaş hayvandan kastı ise sığır ve manda olmaktadır. Bu konuda dikkat etmeniz gerekli.

2-) Büyükbaş hayvanların kalacağı barınakların yapımında ve buranın tadilatında.

3-) Hayvanların süt sağımında kullanılacak malzemenin tedarik edilmesinde ve süt soğutma tankının alımında,

4-) Hayvanlarının yiyeceği yemlerin hazırlanması için kullanılan yem hazırlama ünitesi alımında,

5-) Balya makinesi, çayır biçme makinesi ve silaj makinesi alımında,

6-) Hayvanların gübrelerinin muhafaza edile bilmesi için gübre yönetimiyle ilgili altyapı ve alet / ekipman tedarik edilmesinde.

7-) Ve son olarak diğer yatırım giderlerinin finansmanının sağlanmasında.

Ziraat Bankasının Büyükbaş Süt Hayvancılığı için sunduğu krediden yatırımcılar bu başlıklar altında yararlana biliyorlar.

İşletmeciler İçin Kredi İmkânı

Ziraat Bank Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi için İşletme sahiplerinden de belirli başlıklar altında bu krediden yararlanacağını belirtiyor. Bu kurallara bakmak gerekir ise;

1-) Tek yıllık yem bitkisi üretiminin giderlerinde,

2-) Diğer işletme giderlerinin finansmanının sağlanmasında.

Nerelerden Başvuru Yapabilirim?

Ziraat Bank Büyükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi başvuru yapabilmeniz için Ziraat Bankası tek bir başvuru noktası belirlemiş. Birçok kredide internet başvurusundan ya da SMS yolu ile başvurulardan faydalanabilirken bu tarz önemli krediler için Ziraat Bankası müşterilerini Banka şubelerine davet ediyor. Güler yüzlü ve ilgili Ziraat Bankası müşteri temsilcileri müşterilerine detaylı bilgiler vererek onlar için en faydalı şekilde krediden yararlanmalarını sağlıyor. Size en yakın şubeyi öğrenmek için Ziraat Bankasının resmi web sitesine girerek şubeler kısmından öğrenebilirsiniz.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli