Büyük Heyecana 1 Hafta Kaldı

Büyük Heyecana 1 Hafta Kaldı

Gönen Motokros Parkuru Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak,

Gönen Motokros Parkuru Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak, birbirinden ünlü yarışçılar nefesleri kesecek. 28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye-Doğu Avrupa Motokros Şampiyonası yarışları için parkurda hazırlıklar devam ediyor.  

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar’ın Gönen’e kazandırdığı önemli yatırımlar içinde yer alan motokros parkuru, 28-29 Eylül 2013 tarihlerinde bir Avrupa Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak.

Yapımı geçen yıl gerçekleştirilen ve Türkiye Motor Federasyonu yarışlarının yapıldığı parkur, Avrupalı yetkililerce de incelenmiş ve üst düzey bir parkur olarak nitelendirilmişti.

Bunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen parkurun yapımında oldukça ilgili olan Şakir Şenkalaycı’nın da çabaları ile Gönen uluslararası bir heyecana ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yarış takviminin açıklanmasından sonra parkurun yarışlara hazır hale getirilmesi için hazırlıklara başlandığını, yarışlara iyi bir ev sahipliği yapmak istediklerini belirterek, tüm Gönenlileri bu büyük heyecanı canlı seyretmek üzere Üniversite yanındaki motokros parkuruna davet etti. 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli