Burulaş`tan, Erdek-Avşa- Marmara- Tekirdağ seferi

Burulaş`tan, Erdek-Avşa- Marmara- Tekirdağ seferi

Deniz yollarında altarnetif tanımayan Burulaş, Bandırma-İstanbul`dan sonra şimdide Erdek -Avşa-Marmara- Tekirdağ`a uçacak.

Bursa Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Levent Fidansoy ve Deniz İşletmeleri Müdürü Turgut Eraydın, Belediye Başkanı Hüseyin Sari ile Erdek, Marmara, Avşa adası ve Tekirdağ arası Deniz Otobüsü seferleri için ön görüşme yaptı.
Fidansoy, “Fiziki koşullar hazır olduğunda en kısa sürede seferleri başlatacağız”
Dün öğleden sonra gerçekleşen görüşmede, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy, ” Tekirdağ ve Avşa’da iskeler mevcut Erdek ve Marmara’da bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Fiziki koşullar hazır olduğunda en kısa sürede bu hatta seferlere başlamak istiyoruz.
Tekirdağ, adalar ve Erdek arasında yolcularımızı en hızlı bir şekilde ulaştırmak için ilk etapta bir Deniz Otobüsü ile seferlere başlayacağız, talebe göre de sefer ve gemi sayını arttıracağız” dedi.
İpek Yolu projesini uygulamak için iyi bir fırsat olduğunu belirten Başkan Hüseyin Sarı, “BURULAŞ ile Erdek, adalar ve Tekirdağ arası Deniz otobüsü ile vatandaşlar hızlı bir şekilde bu noktalar arasında ulaşıma kavuşmuş olacak.
Bu seferler talebi karşıladığında seçimlerde Erdek- Narlı arasında 17 kilometrelik duble yol ile Hızlı Feribotla Tekirdağ’a bağlanarak İpek Yolu dediğimiz projeyi de hayata geçirme olanağı doğacak.
Narlı veya İlhanlar’a kurulacak olan iskeleyle Balıkesir’den yola çıkan kamyon dört saatte Tekirdağ’a ulaşacak” dedi.
 


  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı