Burhaniye de sosyal proje

Burhaniye de sosyal proje

Ayşe Akpınar Kız teknik ve Meslek lisesi sosyal yardımlaşma kulübü kullanılmayan giysileri topladı



Burhaniye ilçesi Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri  Kıyafet Toplama Kampanyası” başlattı.


Burhaniye ilçesi Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmen ve öğrencilerinin başlattığı Kıyafet Toplama Kampanyası” ile toplanan kıyafetler Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim edildi.

Kıyafet Toplama Kampanyası” ile okul çapında toplanan kıyafetleri titizlikle yaş ve cinsiyet türüne göre edilip tasnif eden öğrenciler Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlü görevlilerine teslim edildi.

Bu kampanyayı kulüp olarak okul çapında öğrenci ve öğretmen arkadaşların katılımıyla her yıl gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki kıyafetler ihtiyaç sahiplerine emin eller vasıtasıyla ulaştırılıyor” diyen Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmeni Deniz Altınsoy, Bu bilinçle daha gayretli davranarak Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerine elimizden gelen desteği gösteriyoruz. Kampanyamıza destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diyerek kampanyanın amacına ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli