BULGARİSTANLI ÖĞRENCİLER EDREMİT`TE

BULGARİSTANLI ÖĞRENCİLER  EDREMİT`TE

Edremit, Karagözoğlu Ortaokulunun Avrupa Birliği Projesi kapsamında misafiri olarak ziyarete gelen Bulgaristan'ın Corenius Ortaokullu Edremit Belediyesini ziyaret etti.

Edremit ilçesi Karagözoğlu Ortaokulunun Avrupa Birliği Projesi kapsamında misafiri olarak ziyarete gelen Bulgaristan’ın Corenius Ortaokullu heyeti Edremit Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkan vekili Engin Sağdıç, Bulgaristan heyetine ziyaret sonrası tablo hediye etti.

 Edremit ilçesi Karagözoğlu Ortaokulunun Avrupa Birliği Projesi kapsamında 9 – 15 Aralık 2012 tarihlerinde Bulgaristan’ın Gotse Delchev kentinde bulunan ortağı Corenius Ortaokuluna gerçekleştirdikleri ziyaret sonrası Edremit’e iadeyi ziyarete gelen Bulgaristan’ın Corenius Ortaokullu heyeti Edremit Belediye Başkan vekili Engin Sağdıç’ı makamında ziyaret etti.

“Küçük çocuklarımız bu güzel projeleri sayesinde hem kendilerine hem de İlçemizin tanıtımına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diyen Belediye Başkan vekili Engin Sağdıç, Çocukların çalışmalarında başarı diledi ve Edremit’teki geçirdikleri güzel anılarını Bulgaristan’daki okul arkadaşları ile paylaşmalarını istedi.

Belediye Başkan Vekili Sağdıç, Bulgaristan heyetine ziyaret sonrası tablo hediye etti.

Misafir heyetin Edremit Belediye Başkan vekili Engin Sağdıç’ın ziyaretine Karagözoğlu Ortaokulu müdürü Zeynel Yetim’de hazır bulundu.

Edremit Karagözoğlu Ortaokuluna Avrupa Birliği Projesi kapsamında Bulgaristan’ın Corenius okulundan öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 13 kişilik ziyarete gelen misafir heyeti Edremit’te bir hafta kalacağı ve okuldaki dersleri takip etmeleri yanı sıra spor, kültürel etkinliklere katılacakları açıklandı.

Edremit ile bölgenin tarihi ve turistik yerlerinin de gezileceği bilgisi verildi.

EDREMİT KARAGÖZOĞLU ORTAOKULU

Edremit eşrafından Ali Rıza Karagözoğlu tarafından yaptırılan 1955–1956 eğitim-öğretim yılı 29 Ekim 1955 tarihinde ‘Edremit Karagöz İlkokulu’ olarak eğitim ve öğretime açılan okul 1997-1998 Eğitim-Öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüştür.

Edremit Karagözoğlu Ortaokulu 2013–2014 Eğitim - Öğretim yılında 1, 2, 3 ve 4. sınıflarda öğlenci ve 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda sabahçı olarak eğitimlerini sürdürmektedir. Enver DOLGUN-EDREMİT

 

 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false