Bulgaristan heyeti ziyaretlerini sürdürdü

Bulgaristan heyeti ziyaretlerini sürdürdü

NIKOPOL(NİĞBOLU)BELEDİYESİ BAŞKAN PEKEL`İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

 



Edincik belediyesinin kardeş şehri olan ve Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı`nın davetlisi olan Türkiye`ye gelen Bulgaristan`ın Niğbolu Belediye Başkanı Emil Bebenov ve Meclis Başkanı Maıdan Sakadıev Daire Amiri Tunay Dandıvov, Balkan Göçmenleri Derneği Bandırma Şube Başkanı Bülent Aygün, Belediye başkanı Sedat Pekeli makamında ziyaret etti.

Niğbolu Belediye Başkanı Bebenov, son olarak Türkiye`ye 2006 yılında geldiğini, o günden bu güne Türkiye`de büyük gelişmeler yaşandığını ifade etti.  Bebenov, "Bu değişikliği Kapıkule sınır kapısından girerken daha hissediyoruz. Yollar değişmiş, çok sayıda gece kondu yerini modern yapılara bırakmış. Bu ülkenin adına önemli bir gelişmedir. Türkiye ile Bulgaristan arasında sosyoekonomik ilişkiler daha da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum bandırma gelişmiş ve güzel bir kent " dedi.

Başkan Pekel bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken ‘ ‘Kentimizin hızla gelişimi ve büyümesi için çok çalışıyoruz. Bu hızla iyiye giden gelişim ve büyüme bizleri şehir dışından ve ülke dışından gelen ziyaretçilerimizden duymak bizleri mutlu ediyor.' dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli