Bu yol ne zaman yapılacak?

Bu yol ne zaman yapılacak?

Örnek sanayi yolunda perişanlık sürüyor.

Örnek sanayi sitesi yol olarak bilinen yol altyapı çalışmaları nedeni ile tadilata alınması sonrası yapılmayı bekliyor.

Bölgenin bakir olduğu süreçte bölgede faaliyet gösteren Depocular ve örnek sanayi sitesi sakinleri tarafından yapılan ve ardından paket taşı döşenerek standart`a kavuşturulan yol, alt yapı çalışmaları nedeni ile bozulması ardından yol, işkence yoluna döndü.

Yaklaşık 200 mt alanda faaliyet gösteren çeşitli kuruluşlara ek olarak, Bölgeye Bandırmaspor tesisleri, Tır parkı, Oto galericiler sitesi, Oto gar ve Araç fenni muayene istasyonu sıra İstanbul Menkul Kıymetler borsası tarafından Anadolu Endistrü Meslek lisesi yapılması sözkonusu yol ve çevresinin önemini arttırmıştı.

Bölgedeki yapılanma ve trafik yoğunluğu yaz aylarında toz, yağmur yağdığında çamur olması trafik ve yaya açısından büyük olumsuzluklar yaşanmasına neden oldu.

Örnek sanayi sitesi yolunda yaşanan olumsuzluk özellikle öğrenciler tarafından önemli ölçüde hissedilirken gazetemizi arayan bir çok veli bu yolun yapılma ihtimali bulunup bulunmadığını sorgular oldu.

Okul giriş ve çıkışlarında otobüse ulaşmak veya yolu kullanarak ana güzergahlara çıkmak isteyen öğrencilerin yaşadığı sıkıntıyı Bandırma Manşet olarak habercilik anlamında gözlemlerimizi yaptık.



Afro
10.10.2013 11:20:15
Burada seçmenler otursaydı eminim oy uğruna burasıda asfaltlanırdı

  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli