Bu tarlada futbolcu yetişmez!

Bu tarlada futbolcu yetişmez!

Gönen`in Hasanbey Köyü`nde,futbol var,futbolcu var, takım var, spor alanı yok!




..Gönen
'e bağlı Hasanbey Köyü'nün futbol sahası, bakım istiyor. Drenajı bulunmayan sahalarına yetkililerin ilgisizliğinin kendilerini üzdüğünü vurgulayan Hasanbeyspor Kulübü Genel Sekreteri Semih Balcı, şunları söyledi:


Sahamız, kış aylarında su birikintisi ve çamurdan geçilmiyor. Bu zeminde bırakın futbol oynamayı, ayakta bile kalmak zor. Sahamızın zemininin düzeltilmesi için 2005 yılında, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü bütçesinden 31 bin lira ödenek çıktı. Ancak, daha sonra bu işin mâliyeti 120 bin lira olarak belirlenince, 31 bin liralık bu ödenek de geri gitti. Sahamızın zemine hiç olmazsa deniz kumu dökülmesi için Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Balıkesir Valiliği ve İl Özel İdaresi'ne başvurmamıza karşın hiçbir sonuç alamadık. Sonunda, kulüp olarak, kendi olanaklarımızla 10 kamyon deniz kumunu, sahamızın zeminine döktük. Ancak, sahamızın zemininin mutlaka yenilenmesi gerekiyor.”

Bağcı, yetkililerin bu ilgisizliğinin sürmesi durumunda Hasanbeyspor olarak maçlara 10 dakika geç çıkarak, protesto yapmayı düşündüklerini sözlerine ekledi.









amatör
13.01.2013 23:19:35
Bu sahaları sayın Manşet yetkilisi siz ve bizler görüyoruz. Bu sahaları Balıkesir Askf üst düzey yetkileri görmesi lazım ama malesef yetkililer işine geleni görüyorlar, işine gelmeyeni görmüyor. Bu üst düzey yetkileri mantığı ile TÜRKİYEDE FUTBOL 1 ADAM İLERİ GİTMEZ...

hakan
14.01.2013 12:55:32
kimse türkiye nye avrupaya dünya kupasına katılamıyo dye yakınmasın cvbı bu sahada !!!

Hasanbey gençliği
14.01.2013 21:01:30
merhaba; Bandırma Manşet gazetesinin Hasanbeysporun sorunlarına ve futboluna yakın ilgi gösterdiğini ilgi ve hayranlıkla izliyoruz. Şahsınıza ve Bandırma manşet gazetesine ben hasanbeyspor futbolcusu olarak Hasanbeyspor ve Hasanbey köyü halkı adına teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız , iyi çalışmalar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli